Terveyskeskuslääkäri Savonlinna ja Punkaharju (PT, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan perusterveydenhuoltoon Savonlinnaan ja Punkaharjulle kahta (2) terveyskeskuslääkäriä 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä kiirevastaanotosta sektorityöhön, jossa toiveitasi kuunnellaan, toimenkuvaasi voidaan tehdä joustavasti muutoksia ja ympärilläsi on osaava hoitohenkilökunta. Olet osa moniammatillista tiimiä, jossa yhteistyö eri ammattiryhmien välillä sujuu hyvin. Voit työskennelle Savonlinnassa tai Punkaharjulla, mutta voimme halutessasi myös jakaa työaikasi kahden toimipisteen välillä, esim. 3 päivää viikossa Savonlinnassa ja 2 päivää Punkaharjulla.

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta tai hallinnollisia työtehtäviä. Halutessasi voit kuitenkin osallistua Savonlinnan tai Mikkelin keskussairaalan yle-päivystykseen. Osa-aikaisesta ja hybridityöstä on mahdollista neuvotella.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi. Sekä Savonlinnan että Punkaharjun toimipisteet ovat yliopiston hyväksymiä koulutusterveyskeskuksia.

Käytössämme on loistavat työsuhde-edut, joita voit hyödyntää esimerkiksi asunto-, lounas-, matkapuhelin-, liikunta-, kulttuuri- ja/tai hyvinvointietuna. Edun määrä on jopa 1000 euroa kuukaudessa, mikäli toimit virassa 100 %:n työajalla. Mikäli osa-aikatyö on elämäntilanteeseesi tällä hetkellä sopivampaa, saat työsuhde-etua suhteessa työaikaprosenttiisi.

Palkkaus Savonlinna
Laillistettu lääkäri, alle 3v. kokemus PTH 7544,87 euroa/kk
Laillistettu lääkäri, yli 3v. kokemus PTH 7851,87 euroa/kk
Erikoislääkäri (alle 10 vuotta el tutkinnosta) 8634,34 euroa/kk
+ Vuosilomakorvaus HYVTES:n mukaisesti

Palkkaus Punkaharju
Laillistettu lääkäri, alle 3v. kokemus PTH 7544,87 euroa/kk
Laillistettu lääkäri, yli 3v. kokemus PTH 7851,87 euroa/kk
Erikoislääkäri (alle 10 vuotta el tutkinnosta) 8634,34 euroa/kk
+ Vuosilomakorvaus HYVTES:n mukaisesti
+ Lisäksi prosentuaalinen aluelisä, 16%

Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada kaikkiin Savonlinnan vuokratalojen asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 4. ja 8. sekä 12. vuokrakuukausi. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Katso täältä uusi kotiosoitteesi: https://savonlinnaan.fi/naapuriksi/asuntoetu/

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §).

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä.
Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/616787/fi_FI