Mekaniikkasuunnittelija, Suunnittelutoimisto Bestdan Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Vantaalla sijaitsevaan toimistoomme osaavaa ja ongelmanratkaisukykyistä mekaniikkasuunnittelijaa

Bestdan Oy on Vantaalla sijaitseva, vuonna 1996 perustettu, mekaniikan suunnitteluun ja vähän valmistukseenkin painottuva pienikokoinen (8-11hlö) suunnittelutoimisto. Toteutamme asiakkaidemme tarpeisiin hyvin erityyppisiä projekteja konseptoinnista valmistettuihin ja kokoonpantuihin avaimet käteen -toimituksiin.

Monipuolisten työtehtävien vuoksi edellytämme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta suunnittelutyöstä, tekniikasta ja erilaisista valmistusmenetelmistä. Kykenet itsenäiseen työntekoon ja ongelmanratkaisuun, osaat hoitaa asiakkaan tilaaman suunnitteluprojektin myös itse alusta loppuun ja pystyt hyvässä hengessä yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Toisaalta pystyt toimimaan myös tiimissä ja yhteistyöhön mm. elektroniikkasuunnittelijan kanssa, tarvittaessa myös asiakkaan tiloissa. Sinulla on ennestäänkin kokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja käytössämme olevista ohjelmistoista.

Osaaminen ja kokemus:
-vähintään 1 vuotta aikaisempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta tai vastaavantyyppisistä töistä tekniikan alalta.

-Solidworks tai Creo
-Sujuva suomenkielen ja riittävä englannin kielen taito

Näiden lisäksi olisi hyvä että osaat kaikkea muutakin mekaniikkaan ja tekniikkaan liittyvää. Kaikkea emme voi listata sillä emme vielä itsekään voi tietää mitä asiakkaamme ensi viikolla tarvitsevat, mikä tuokin työtehtäviin monipuolisuutta. Pääasia kuitenkin on että yleensä ymmärrät, mitä olet tekemässä ja mitä pitäisi tehdä jotta asiakkaan tarve voidaan ratkaista sujuvasti ja kustannustehokkaasti.

Pitkän vaatimuslistan vastapainoksi tarjoamme miellyttävän ja rennon työympäristön, mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön, hyvän terveydenhuollon, vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä joustavuutta. Lisätietoja meistä ja asiakkaistamme saa internetsivulta: www.bestdan.com
Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 15.9.2024 mennessä sähköpostitse info@bestdan.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:Info@bestdan.com