Lähihoitaja, Palveluyhdistys Kaseva ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 15.13€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako työ erityisryhmiin kuuluvien asiakkaiden parissa?

Tällä hetkellä haemme asuntoryhmä Sukkulaan ohjaajia keikkatyöhön. Sukkula sijaitsee Kaarinan keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sukkula on yhteisöllisen palveluasumisen yksikkö eri tavoin vammaisille aikuisille.

Sukkulassa ohjaajan tehtävänä on ohjata, tukea, kannustaa sekä motivoida asiakkaita oman näköisen elämän toteuttamisessa. Yhteistyötä tehdään aktiivisesti asiakkaiden omien verkostojen kanssa. Ohjaajan työ Sukkulassa on monipuolista ja mielenkiintoista, ja ohjaajan on mahdollista hyödyntää myös omia erityistaitojaan kuten liikunnallista tai musiikillista osaamistaan. Meillä edellytetään osallistavaa ja kuntouttavaa työotetta. Arvostamme vastuullisuutta, yhteistyökykyisyyttä ja kehitysmyönteisyyttä. Ohjaajilta odotamme lisäksi itsenäistä työotetta, luovaa ajattelua ja innokkuutta.

Tuotamme palveluja, jotka mahdollistavat asukkaan hyvän elämän, tuemme asukkaan itsenäisyyttä ja osallisuutta. Autamme asukkaita selviytymään jokapäiväisestä elämästä, mihin kuuluvat olennaisesti myös omaiset, ystävät, työ, harrastukset sekä terveydenhuolto.
Työnantajana olemme luotettava ja arvostettu. Palkkauksen perusteet ja työehdot määräytyvät KVTES ja Sote-sopimuksen mukaan. Peruspalkka on 15,13e/tunti. Lisäksi vuorotyölisät sekä mahdolliset kokemuslisät maksetaan työehtosopimuksen mukaan. Sukkulassa työ on kaksivuorotyötä.

Kaseva huolehtii työntekijöistään hyvin. Panostamme perehdytykseen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Meillä on hyvät työn tekemisen puitteet ja resurssit sekä modernit välineet, kattava työterveyshuolto, monipuolista tyhy-toimintaa ja mahdollisuus osallistua koulutuksiin sekä erilaisiin tapahtumiin.

Käy tutustumassa toimintaamme osoitteessa https://www.kaseva.info/ ja täytä Töihin meille -osiosta löytyvä sähköinen hakulomake. Voit myös lähettää vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:n sähköpostitse vastaavalle ohjaajalle tuija.soininen@kasevakaarina.fi tai kysyä lisää p. 0447262222.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/pages/Palveluyhdistys-Kaseva-ry/1569811326602493?fref=ts
sekä Instagramista: https://www.instagram.com/palveluyhdistyskaseva/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tuija.soininen@kasevakaarina.fi