Linja-autonkuljettaja, Nobina Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kouluttaudu linja-autonkuljettajaksi Nobinalle

Nobina rekrytoi uusia linja-autonkuljettajia pääkaupunkiseudulle. Syksyn aikana järjestämme RekryKoulutuksen yhteistyössä TTS Työtehoseuran kanssa. Haemme nyt opiskelijoita kurssille, joka alkaa 18.11.2024.

Tarjoamme monipuolista ja hyvin palkattua asiakaspalvelutyötä kaupunkiliikenteessä pääkaupunkiseudun varikoillamme. Saat alalle tarvittavan koulutuksen, joten et tarvitse aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta.

VALINTAKRITEERIT

Olet vähintään 21-vuotias työtön tai työttömyysuhan alla oleva työnhakija (esimerkiksi määräaikainen työsopimus päättymässä).
Sinulla on jo ollut vähintään B-ajokortti.
Sinulla on terveydentila, joka vastaa 2 ryhmän ajokortin edellytyksiä. Tästä määrää ajokorttiasetus ja opetushallituksen määräys tutkintokohtaisesti.
Ajokorttiote, josta selviää ajokortin tiedot ja mahdolliset rikkeet. Ajokorttiotteelle merkityt toistuvat ja vakavat liikennerikkomukset ja ajokiellot estävät koulutukseen pääsyn. Ajokorttiote tarkistetaan valintatilaisuudessa.
Haluat tehdä asiakaspalvelutyötä ja olet valmis tekemään vuorotyötä
Sinulla on riittävä suomen kielen taito

Hakijoilta toivomme ennen kaikkea rehtiä oma-aloitteisuutta, valmiutta työskennellä eri vuorokauden aikoina ja motivaatiota kehittyä hyväksi ammattikuljettajaksi.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus .
Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon tai kuntakokeiluun.

Mikäli sähköinen hakemus täytetään ilman pankkitunnuksia, hakemus on vahvistettava TE-toimistossa tai kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä.

https://asiointi.mol.fi/kirjvalinta/knvalinta?kieli=fi&kurssi=722472

RekryKoulutus 13 (nro 722472)

Koulutuksen ajalta sinulle voidaan maksaa samaa työttömyysetuutta (ansiopäiväraha/peruspäiväraha/työmarkkinatuki), johon sinulla työttömänä ollessasi on oikeus. Mikäli et ole työtön tai työttömyysuhan alainen (lomautettu tai osa-aikatöissä), selvitä etukäteen, mitä etuutta olet oikeutettu saamaan koulutuksen ajalta.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse KOULUTUSNEUVONNASTA
p. 0295 020 702, ma-pe klo 9-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta tai
nettisivuilta https://tyomarkkinatori.fi/info/valtakunnalliset-neuvontapalvelut/henkiloasiakkaan-neuvontapalvelut/koulutusneuvonta, jossa chat-palvelu ma-pe 9-16.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://asiointi.mol.fi/kirjvalinta/knvalinta?kieli=fi&kurssi=722472