Hammashoitaja keikkatyöhön Hammas Mehiläinen Kaja, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla mukana yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä jossa asiakkaiden suun terveydestä huolehtiminen, on sydämen asia? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme osaaja!

Haemme Hammas Mehiläisen Kajaanin toimipisteeseen hammashoitajaa keikkatyöhön.

Me Hammas Mehiläisessä keskitymme asiantuntijoidemme voimin suomalaisten suun terveyteen ja sen edistämiseen. Meitä jokaista yhdistää yksi ja sama ammatillinen intohimo, joten meillä voit varmasti tuntea olevasi omiesi joukossa. Tiimimme toimii hyvässä yhteishengessä kaikkia kunnioittaen. Meillä työn tekeminen saa olla innostavaa ja harvoin työpäivät ovat samanlaisia.

Saatat olla uusi tiimimme jäsen, jos sinulla on tehtävään soveltuva hammashoitajan tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto suun terveydenhuoltoon suuntautuen. Edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta tehtävään.

Olet kuin luotu tiimiimme, mikäli olet työskentelytavoiltasi itseohjautuva, aikaansaava ja sinulla on positiivinen asenne työn tekemiseen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä.

Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tiimiesihenkilö Erja Halonen ma-pe klo 9-15, 040 1237768, erja.halonen@mehilainen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Mehilinen-Kajaani/Hammashoitaja-keikkatyhn-Hammas-Mehilinen-Kajaanin-toimipisteeseen_R0030963/apply