myyntiassistentti, Reindeer & Husky Farm Aurora Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Reindeer & Husky Farm Aurora Oy/Raitola on Rovaniemen napapiirin läheisyydessä toimiva lappihenkinen ohjelmapalveluyritys. Tarjoamme asiakkaille porosafareita, koiravaljakkosafareita ja erilaisia ohjelmapalveluita. Lisäksi poro-ja huskytilalla on kaksi tilausravintolaa, joista toisessa on 90 paikkaa ja toisessa 50 paikkaa. Ravintoloissa tarjoamme ryhmille mm. lounastilaisuuksia ja illallisia.

Myyntiassistenttina työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, kuten varausten käsittely, tarjousten tekeminen sekä muut myyntiin ja asiakaspalveluun liittyvät tehtävät. Tehtävänkuvaan kuuluu myös asiakaspalvelua puhelimen ja sähköpostin välityksellä suomeksi sekä englanniksi.
Tehtävä edellyttää sinulta joustavaa asennetta ja kykyä työskennellä tiimissä. Sinulla pysyy langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa ja kykenet priorisoimaan työtehtäviäsi. Lisäksi hallitset yleiset toimisto-ohjelmat ja eduksi katsomme Travius sekä Bokun -järjestelmien käytön osaamisen.

Saat kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään positiivisessa, kannustavassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä, jossa töitä tehdään ilon kautta.

Oletko sinä etsimämme vahvistus tiimiimme? Lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse johanna.karkkainen@raitola.fi ja kutsumme valitut henkilöt haastatteluun.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:johanna.karkkainen@raitola.fi