Chefs / Kokkeja, Star Arctic Hotel Saariselkä, In, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
English below

Miltä kuulostaisi ihan oikea talvi Lapin arktisissa tunturimaisemissa?

Etsimme a la carte -tason kokkeja hotelli Star Arcticin Ravintola Kauniiseen talvikaudeksi 2024-2025.

Star Arctic -hotelli sijaitsee Kaunispään huipulla Saariselällä lähellä Ivaloa. Hotelli on sertifioitu ympäristöystävällinen yritys, joka on myös palkittu parhaana luksushotellina (2020) ja Travellers' Choice kunniamaininnalla Tripadvisorissa (2020). Hotellin yhteydessä on valloittava ja tunnelmallinen Ravintola Kaunis. Ravintola Kauniin menu tarjoaa makuelämyksiä, tulitpa sitten syömään rentoa tai fine dining -päivällistä. Ruoanlaitossa hyödynnetään paikallisia sekä kotimaisia raaka-aineita että tuotteita: annoksissa käytetään esimerkiksi Inarilta saatua kalaa sekä paikallisilta poron kasvattajilta saatua poronlihaa. Menusta löytyy niin lappilaisia annoksia kuin modernin keittiön antimiakin. Hotellin asiakkaille on tarjolla myös monipuolinen, paikallinen aamupala.

Pähkinän kuoressa työskentelet valmistaen paikallisia annoksia a la carteen, buffettiin sekä aamiaisbuffettiin sisältäen myös suositun "wilderness dinnerin", aamu- ja iltavuoroissa (ravintola on auki klo 17-22 aamiaisen lisäksi).

Mitä talvikausi voi sinulle tarjota? Kurkkaa alla olevasta linkistä viime sesongissa työskennelleen Mikin kokemukset:

https://www.bolt.works/lapin-luonto-lumosi-sesonkityohon-tulleen-mikk-magusin/

Korkeatasoisesta palvelusta tunnetun Ravintola Kauniin kokkina pääset työskentelemään puhtaiden raaka-aineiden ja lähituotetun ruoan parissa. Työntekijänä toivomme sinulta positiivista asennetta, sekä kollegoiden työpanoksen arvostusta, ja haluat tarjota asiakkaille unohtumattomia makuelämyksiä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, voit tulla töihin koko talvikaudeksi (esim. marraskuu 2024 - maalis-/huhtikuu 2025) tai kiireisimpään joulusesonkiin (esim. marraskuun 2024 puoliväli - tammikuun 2025 alku).

Tarjoamme:
- Mahdollisuuden viettää talven Lapin tunturimaisemissa
- Majoituksen omassa huoneessa, vuokra 300€ /kk
- Palkkaus kokemuksen ja osaamisen mukaan
- Työtunnit keskimäärin 90-112,5 h / 3 vk
- Loistavat Star Arcticin henkilöstöedut, mm. rinnehissi- ja kylpylälippuja
- Työterveyspalvelut heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen
- Suosittelubonuksen 250 euroon asti kun sinä ja suosittelemasi kaveri työskentelette molemmat Boltilla

Yhteistyössä REDUN kanssa järjestämme vapaaehtoisen ja maksuttoman Lapin matkailualan koulutuksen englanniksi. Koulutus sisältää mm. asiakaspalvelua, paikallis- ja eri kulttuurien tuntemusta ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Odotamme hakijalta:
- Hygieniapassia
- Englannin kielen taitoa
- Aiempaa kokemusta kokin tehtävistä, a la carte -tason roolista
- Joustavuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä kansainvälisessä tiimissä
- Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksesi

Tartu tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi nyt, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

#töihintunturiin

__________________________________________________________________________________

What would a real winter sound like in Lapland's arctic fell landscapes?

We are looking for a la carte chefs for Star Arctic's Restaurant Kaunis for the winter season 2024-2025.

Star Arctic Hotel is located at the top of Kaunispää in Saariselkä near Ivalo. The hotel is a certified environmentally friendly company, which has also been awarded the best luxury hotel (2020) and the Travelers' Choice honorable mention on Tripadvisor (2020). Connected to the hotel is the captivating and atmospheric Restaurant Kaunis. Restaurant Kaunis' menu offers taste experiences, whether you come for a casual or fine dining dinner. Local and domestic ingredients and products are used in the cooking: for example both fish from Inari and reindeer meat from local reindeer herders are used in the dishes. The menu includes both Lappish dishes and modern cuisine. A rich breakfast is also available to the hotel's guests.

In a nutshell, your job involves preparing local dishes for à la carte, buffet, and breakfast buffet, including the popular 'wilderness dinner', on morning and evening shifts (the restaurant is open from 5 PM to 10 PM, in addition to breakfast).

What could the winter season offer you? Take a look at the experiences of Mikk, who worked last season, in the link below:

https://www.bolt.works/lapin-luonto-lumosi-sesonkityohon-tulleen-mikk-magusin/

As a chef at Restaurant Kaunis, known for its high-quality service, you get to work with pure ingredients and locally produced food. As an employee, you have a positive attitude, you appreciate the work of each colleague and you want to offer customers unforgettable taste experiences. The work as per agreement: you can come to work for the whole winter season (Nov 2024 - Apr 2025) or during the busiest Christmas season (Nov 2024 - beginning of Jan 2025).

What we offer for you:
- Truly unique working experience in exotic Finnish Lapland with pristine and untouched wilderness, skiing opportunities and other northern experiences such as aurora borealis and sauna
- Possibility to learn to prepare local dishes
- Accommodation in your own room, rent 300€/month.
- Salary according to your experience and skills: for example 2200-2600eur/month + extras in the evening shifts and on Sundays / public holidays
- Working hours on average 90-112.5 h / 3 weeks period which means both full time and close to full time positions are available
- Star Arctic's excellent benefits, e.g. ski lift and spa tickets
- Occupational health services right from the first day of work
- Referral bonus of up to 250 euros when you and the friend you recommend both work at Bolt.Works

In cooperation with REDU, we organize a voluntary and free-of-charge Lapland tourism training in English. The training includes e.g. customer service, knowledge of Finnish working culture and Lapland's tourism industry and cooperation / interaction skills.

What we expect from you:
- Finnish hygiene certification ("hygiene passport") - if you don't have it yet, we help you acquire it
- English language skills
- Previous working experience as an a la carte chef
- Flexibility and ability to work independently and in an international team
- Driving license is a plus (not required)

Dont hesitate to apply and claim your position in the upcoming wint
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1418554