Nuohooja - Reissutyö Koko Suomessa, Nokikaveri Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme valmiita nuohoojan ammattitutkinnon omaavia nuohoojia osa-aikaiseen työsuhteeseen koko Suomen alueelle.

Tietoa Nokikaveri Oy:stä:

Nokikaveri Oy on paljon enemmän kuin vain valtakunnallinen nuohouspalvelu.Olemme ylpeitä siitä, että voimme työllistää nuohoojia ympäri Suomen ja olla samalla alamme digitalisoijia ja uudistajia. Sitoudumme tarjoamaan erinomaisen kokemuksen kaikille asiakkaillemme ja työntekijöillemme - ja olemme siinä tunnustetusti myös onnistuneet.Olemme sitä mieltä, että nuohousalan toimintaa tulee kehittää ja rakentaa uudelleen nykyisen lainsäädännön pohjalta, ja olemmekin luoneet toimialalle kokonaan uudenlaisen palvelun. Tuloksena on nuohouspalvelu, joka on paitsi siisti ja laadukas, myös räätälöity vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman tehokkaasti.

Tietoa roolista:

Etsimme osaavaa ja motivoitunutta nuohoojaa reissutyöhön, joka kattaa koko Suomen. Tässä monipuolisessa ja dynaamisessa roolissa tulet olemaan olennainen osa tiimiämme. Olet tukemassa eri alueita siellä, missä paikallisen nuohoojamme kalenterit ovat täynnä tai on tapahtunut esimerkiksi äkillinen poissaolo.

Tehtäviisi kuuluu:- Nuohoojan työt eri puolilla Suomea
- Reagointi äkillisiin tarpeisiin ja kiiretilanteisiin, tarjoten ammattitaitoista apua paikallisille asukkaille ja yrityksille.
- Yhteistyö muiden nuohoojien ja asiakkaidemme kanssa, varmistaen korkealaatuisen ja luotettavan palvelun kaikissa tilanteissa.

Ajojärjestelijä suunnittelee ja järjestää asiakasreitit sinulleetukäteen, joten työpäiväsi koostuu pelkästään nuohoustyöstä, johon olet kouluttautunut. Toimistomme vastaa muista töistä kuten laskutuksesta sekänuohoustodistuksista, joka tarkoittaa, että voit keskittyä täysin ydinosaamiseesi.

Olemme kehittäneet nuohousalalle oman järjestelmän mikä tekee työstäsimukavampaa ja helpompaa. Vastaanotat ja merkitset työsi valmiiksi omallatabletilla.

Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen ja olemme vakuuttaneet työntekijätkattavalla vakuutuksella mahdollisten työtapaturmien osalta. Nuohoojiemme keskiansioyrityksessämme on 3100€/kk. Ahkeralla työllä on mahdollisuus päästä 3700,00€-4000,00€/kk ansiotuloihin.

Jos toimit yrittäjänä, ota silti rohkeasti yhteyttä. Pystymme tarjoamaan myösyrittäjille mahdollisuuden työskennellä Nokikaverina.

Perehdytys tapahtuu Pirkkalassa, jolloin tutustut Nokikaveri Oy:n toimintakulttuuriinja arvoihin. Samalla saat työssä tarvittavat varusteet sekä auton käyttöösi.

Hae meille täyttämällä hakulomake oheisesta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/b599a3a3-886a-4694-a9a7-3e0f8e3d8793