Farmaseutti, Lahden 9. Apila Apteekki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2024
  • Hae viimeistään 30.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Apila Apteekkiin Lahteen koko- tai osa-aikaista farmaseuttia perhevapaan sijaiseksi marraskuusta 2024 alkaen. Työsuhteen aloitus ja kesto on sovittavissa.

Työ sisältää asiakaspalvelun lisäksi hoitokotien tilausten toimitusta ja lääkevalmistusta. Työkaverisi ovat huipputyyppejä, joten arvostamme sinussakin huumorintajua ja asiakaspalveluhenkistä asennetta.

Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastorobotti. Tuemme työhyvinvointia Smartum-edulla, joka kattaa liikunta- ja kulttuuriedun lisäksi hieronnan, fysioterapian ja hammashoidon. Meillä on myös lakisääteistä laajempi työterveyshuolto. Lounaan voit nauttia samassa kiinteistössä sijaitsevassa ravintolassa tai rauhallisessa taukotilassa poissa asiakasvilinästä. Apteekille on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Jos kuitenkin haluat kulkea omalla autolla, sen voit pysäköidä työpäivän ajaksi maksuttomaan parkkihalliin.

Apteekki on avoinna arkisin 8.30-19, lauantaisin 8.30-16 ja sunnuntaisin 12-16. Juhlapyhät apteekki on yleensä suljettu. Työvuorot ovat vaihtelevia ja työvuorotoiveet saamme usein toteutettua. Palkka on neuvoteltavissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:proviisori@apilaapteekki.fi