Sairaanhoitaja, Provesta Valimo, Järvenpää, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja, Provesta Valimo, Järvenpää
Tule Provesta Valimolle Järvenpäähän rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tavanomaiseen asumiskantaan integroituneeseen yksikköömme.

Mihin tulet töihin?
Provesta Valimo on 30 paikkainen yksikkö, jossa asuu tavanomaisissa kerrostaloasunnoissa mielenterveyskuntoutujia ja kehitysvammaisia lähellä yksikön yhteisiä tiloja Järvenpään keskustan tuntumassa Pajalassa. Työtämme, asukkaiden ohjausta, tukemista ja kuntoutumista ohjaa yksilöllisten tarpeiden mukaan toipumisorientaation viitekehys, johon monipuolinen tiimimme on perehtynyt.

Mitä pääset tekemään?
Sairaanhoitajana pääset kehittämään ja vastaamaan osaltasi lääkehoidon laadukkaasta toteutumisesta yksikössämme sekä kehittämään myös muuta toimintaamme yhdessä muun tiimin sekä asukkaidemme kanssa. Työtäsi monipuolistaa mielenkiintoinen ohjaustyö asukkaidemme parissa. Työssä voit hyödyntää henkilökohtaisia vahvuuksiasi ja Mehiläisen laadukkaat koulutukset tarjoavat Sinulle oivan kehittymisväylän ammatillisuudessasi. Mikäli haluat, voit myös tehdä työvuoroja ammatillisessa tukihenkilötyössämme, jota toteutamme Järvenpäässä kotiin vietävänä palveluna yksikön toiminnan lisäksi.

Kuka sinä olet?
Toivomme, että olet koulutukseltasi valmis sairaanhoitaja ja sydämesi sykkii työlle mielenterveyskuntoutujien ja kehitysvammaisten parissa, taito kohdata erilaisia ihmisiä ja elämäntilanteita on työssä tärkeää. Kyky reflektoida työtä ja sen mukanaan tuomia tilanteita ja taito tehdä työtä tiimissä ovat arvokkaita ominaisuuksia, joilla positiivisuuden lisäksi viihdyt joukossamme. Asukkaiden aito arvostus ja halu työskennellä tavallisessa asuinympäristössä asukkaiden kodeissa ovat tärkeitä. Teemme myös retkiä ja asiointikäyntejä lähiympäristöön ja välillä kauemmaksikin, joten ajokortti ja taito ajaa manuaalivaihteisella autolla on plussaa.

Miksi tulisit meille töihin?
Provesta Valimolla pääset osaksi huumorintajuista, ammatillista työyhteisöä, joka puhaltaa yhteen hiileen. Provesta Oy on osa Mehiläistä, joten käytössäsi on hyvät henkilöstöedut, kuten Edenredin virike-, hieronta-, hammashoitoedut, työterveyshuolto ja monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Työssä viihtyminen ja jaksaminen on meille tärkeää, joten tuemme Sinua siinä!

Tulevien työkavereiden mietteitä
"Meillä tuetaan aina työkaveria!"
"Meillä on huumorintajuinen ja hyvä työilmapiiri. Toivomme, että Sinullakin on pilke silmäkulmassa!"
"Työyhteisömme hyveet ovat avoin, luottamuksellinen ja tasavertainen tiimityö, positiivinen, ammatillinen työote, kunnioitus ja huumori."
"Asiakastyömme hyveet ovat itsemääräämisoikeus/vastuu, kanssakulkeminen, yksilöllisyys, yhteisöllisyys, ilo ja toiveikkuus, kuunteleminen ja hyvä vuorovaikutus."

Henkilökuntaa on Valimossa paikalla päivittäin klo 7 - 20 ja työvuoroja on mahdollista sovittaa toiveidesi mukaan, toki pääsääntöisesti tarvitsemme Sinua päiväsaikaan.

Palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian!
Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Kerron mielelläni lisää:
Yksikön esihenkilö
050 5954483 (arkisin klo 8-16)
helena.sivonen@mehilainen.fi

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Jrvenp-Valimokuja/Sairaanhoitaja--Provesta-Valimo--Jrvenp_R0032035/apply