Kokki, NAMS Oy/Ravintola Nili
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintola Nili tarjoaa aitoja Lapin herkkuja keskellä Rovaniemeä! Vain muutama askel ja ainutlaatuinen tunnelma vie sinut tuntureille ja erämaihin nauttimaan arktisen luonnon puhtaista mauista.

Etsimme kokkeja tulevaan syys- ja talvikauteen 2024-2025. Ravintola Nilissä on ihana ja rento lappilainen tunnelma joka näkyy jo ravintolan hurmaavassa sisustuksessa sekä ainutlaatuisissa suussa sulavissa lapin antimissa.

Vaatimuksena on noin vuosi kokemusta a'la carte keittiöstä, kuitenkin reipas ja iloinen asenne ratkaisee. Edellytämme sinulta kykyä työskennellä kansainvälisessä
työympäristössä, paineensietokykyä ja joustavuutta sesonkisessa kiireessä sekä halua tuottaa asiakkaille elämyksellisiä hetkiä. Hygieniapassi tarvitaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavassa lapin meiningissä,kehittyä urallasi ja pääset lisäksi mukavaan perheyritykseen. Pääset työskentelemään lappilaisen huumorin omaavan työporukan kanssa jotka varmasti ottavat sinut remmiin mukaan ja ovat tukenasi! Tarvittaessa myös majoitus järjestyy työpaikan vierestä huokeaan hintaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit niin laita avoin työhakemus cv:n kera osoitteeseen sanna.hurtig@nili.fi
Lisätietoja saa myös kysymällä 0400-369669
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sanna.hurtig@nili.fi