Eräopas, Oy Kinos Safaris Ltd
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kinos Safaris tarjoaa Levillä talvikauden aikana erilaisia moottorikelkkasafareita, revontuliretkiä sekä muita aktiviteetteja Lapin luonnossa. Kesäaikana tarjoamme asiakkaillemme mm. melonta-, kalastus- ja lauttaretkiä, sekä ajoneuvo ja välinevuokrausta. Vakituinen henkilökuntamme koostuu kuudesta työntekijästä, joiden lisäksi etsimme nyt lisäopasta ympärivuotiseksi tai vaihtoehtoisesti talvikaudeksi.

Työpäivät sisältävät kelkkasafarien ja muiden retkien opastuksen lisäksi muun muassa asiakaspalvelutyötä toimistolla, toimiston yleisten rutiinien ylläpitämistä sekä Hertzin ajoneuvovuokraamotyötä.
Työntekijöiltämme edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta, motivaatiota työntekoon sekä hyvää paineensietokykyä vaihtelevien ja kiireisten työpäivien keskellä. Englannin kielen taito on ehdoton vaatimus, sillä ulkomaisten asiakkaiden osuus asiakaskunnastamme on erittäin suuri. Muiden kielten osaamisen katsomme eduksi.

Toivomme sinulta myös, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta opastyöstä sekä asiakaspalvelusta, ja lisäksi halua oppia ja ottaa selvää siitä mitä et vielä osaa, sillä työssämme asenne ja oma-aloitteisuus ratkaisee.
Arvostamme hyvää huumoria, iloista mieltä sekä vastuuntuntoa työstä ja asiakkaista. Mikäli koet olevasi hyvä lisä porukkaamme, hae tehtävää mahdollisimman pian lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus ja CV.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mika@kinossafaris.com