Fysioterapeutti, SkärgårdsHälsan - Marika Melkko Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2024
  • Hae viimeistään 24.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme fysioterapeuttia ja tai hieroja ym, jonka työnkuvana on pääasiassa tuki- ja liikuntaelinten vaivojen kuntoutus ja hoito. Työskentely tapahtuisi oman yrityksen kautta.

SaaristoTerveys etsii kasvavaan joukkoonsa fysioterapeutteja työskentelemään kauniissa saaristomiljöössä, jossa merenselät, kallioluodot ja maaseutu ovat ihastuttamassa aivan pikkukaupungin kupeessa. SkärgårdsHälsan - SaaristoTerveys - Marika Melkko Ab (2811036-7) sijaitsee Turun saaristossa. Toimipaikkamme sijaitsevat Paraisilla, (Folkhälsanhuset Paraisilla, Munkvikintie 31), Korppoossa Korpocenterissä (Mäntymäentie 2) ja Nauvossa (Puistotie 8). Toimipisteemme sijaitsevat Paraisten, Korppoon ja Nauvon keskustassa, jossa palvelemme asiakkaitamme suomeksi ja ruotsiksi.

SkärgårdsHälsan on perustettu v.2017, toimitusjohtaja on f t Marika Melkko. Tarjoamme hyvinvointia edistäviä terveyspalveluja ensisijaisesti fysioterapian keinoin, palveluihimme kuuluvat myös hieronta, akupunktio (ft), hotstone j a erilaisia hyvinvointihoitoja erityispalveluina. Olemme kehittäneet lisäksi mm. rentoutus menu' kokonaisuuden.

Haluamme uudistaa fysioterapian imagoa. Meille fysioterapia on yksilöllistä, arvokasta, korkealaatuista, tehokasta ja luovaa. Ennen kaikkea SaaristoTerveys tukee sekä edistää hyvinvointia helpottamaan saariston asukkaiden arkea. Teemme sekä ennaltaehkäisevää että kuntouttavaa fysioterapiaa, kotikäyntejä, workshoppeja, ryhmäliikuntaa sekä yksilötarpeen mukaan valittavia erilaisia terapia- ja hoitomuotoja - manuaalisesta aktiiviseen. Meillä on hyvä maine saaristossa ja olemme tunnettuja laadukkaista palveluista ja hoitopalveluista. Kesällä yrityksen toiminta painottuu Korppooseen ja talvella Paraisille; mm. matkailu vaikuttaa palveluiden kysyntään.

Työnkuvaus:
Haemme Tules fysioterapeuttia: Olet kiinnostunut kehittymään, haluat hoitaa ja tukea
asiakasta kokonaisvaltaisesti hänen tarpeensa huomioiden. Otat vastuun omasta työstäsi.
Pääset tiimimme jäseneksi, jossa toimimme yhteistyössä hyvässä ilmapiirissä.
Alkuun työ olisi osa-aikaista (n.50%) samalla mahdollistaen lisätyötunnit; tavoitteena siirtyä
ajan myötä täysipäiväiseen työhön. Suurin osa kohderyhmästämme on saaristolaisia (25-90-vuotiaita), kesävieraita, aktiivisia ikääntyneitä. IT- ja markkinointitaidot tarjoavat myös mahdollisuuden lisätä työtunteja.

Haluamme sinulta:
Olet fysioterapeutti, mielellään väh. 5v. työkokemus olisi toivottavaa, erityisesti arvostamme
että työskentelytapamme kiinnostaa sinua. Saatat olla kiinnostunut työllistymisestä
työntekijänä tai työskennellä ammatinharjoittajana ('oma yritys') SkärgårdsHälsanissa.
Toivomme sinulta:
- ruotsin ja suomen kielen taitoa
- intohimoa fysioterapiaan
- vähintään viiden vuoden työkokemusta
- aktiivista otetta hoitotyöhön
- halua oppia uutta

Työtä tarjolla alkuun 10-20h/vko toiminimellä sopimuksen mukaan.

Kirjoita hakemukseesi oletko kiinnostunut tekemään asiakastyötä vain hoitotyön muodossa
vai myös kehittämään asiakastyön lisäksi uusia asioita, kuten kehittämään sähköistä etäkuntoutusta, tai verkkokauppaa. Olet avoin, rehellinen ja oma itsesi, lisäksi olet kiinnostunut kehittymään tiimissä ja kehittämään työtäsi asiakassuhteissa, jota me ja asiakasryhmämme arvostamme suuresti. Kiinnostuksesi työskentelystä sekä Paraisilla että Korppoossa on eduksi.

Lisäksi:
Tällä hetkellä tarvitsemme eniten fysioterapeuttia, mutta olemme myös kiinnostuneita muiden hoitoalan ammattilaisten vastaanotoista toimipaikoissamme, aluksi osa-aikaisesti ammattiharjoittajana. Mm. seuraavat hoitoalat kiinnostavat meitä täydentämään palvelumme tarjontaa: jalkahoitaja, hieroja, lymfaterapeutti tai lymfologi, osteopaatti, lääkäri, naprapaatti. Mahdollisuuksista voidaan keskustella ja löytää ratkaisu toiminnan käynnistämiseen meillä.

Tarjoamme sinulle:
Innostavan ja monipuolisen työympäristön, jota kehitämme yhdessä koko tiimimme kanssa.
Mikäli sinulla on jotain erityisosaamista, ammattitaitoa asiakas-/hoitotyössä on myös mahdollista keskittyä omalle osaamissektorillesi enemmän. Ota rohkeasti yhteyttä.

Mikäli kiinnostuit lähetä meille pikimmiten vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse.

Tervetuloa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:marika.melkko@saaristoterveys.fi