Fysioterapeutti, Elimäen Puustelli ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työ on pääsääntöisesti vastaanotolla, kotona ja hoivakodissa tapahtuvaa yksilöfysioterapiaa.
Työ vastaanotolla on yksilöhoitoja sekä mahdollisesti ryhmien ohjausta. Asiakaskunta on työikäisistä vanhuksiin. Työ on enimmäkseen fysioterapiaa, jonkin verran myös hierontaa. Tuotamme myös Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, joten Kela-kelpoisuus vaaditaan.
Palvelukeskustemme (Korialla ja Elimäellä) asukkaiden osalta pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään kuntouttavaa hoivatyötä muiden tiimiläisten kanssa. Ammattitaidollasi tuet ja monipuolistat hoivan ympärivuorokautisen palveluasumisen asukkaiden toiminnallista ja virikkeellistä arkea. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös hoitohenkilöstön ergonominen ohjaus ja neuvonta asukkaiden omatoimisuuden tukemisessa.

Työntekijä saa suunnitella itsenäisesti asiakasvaraukset ja työaika on joustava arkisin klo 8-18 välillä.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia fysioterapeutin tehtävissä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa koko työsuhteen ajan. Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetturikosrekisteriote.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anne.and@elimaenpuustelli.fi