Ajanvaraaja, puhelinpalvelu, Taloturva Group Oy,, Taloturva Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2024
  • Hae viimeistään 16.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Katso tehtävän esittely video: https://youtu.be/T3rt_V5efuc

Mitä haemme?

Haemme nyt ajanvaraajaa vakituiseen työsuhteeseen. Koulutamme sinut tehtävään hyvin. Ajanvarauksessa ajanvaraaja markkinoi asiakaskunnalle palveluita, sekä sopii tapaamisaikoja remonttiedustajan kalenteriin.

Kyseessä on siisti toimistotyö KLO 9-17.

-----------------------------------------------

Palkkaus

Kiinteä pohjapalkka + kannustin järjestelmä = Ajanvaraajat ansaitsevat meillä n. 2000- 6000 €/KK

-----------------------------------------------

Taloturva

Taloturva valtakunnallinen kotien putkiremontteihin erikoistunut perheyritys. Kasvumme on ollut nopeaa voittavan konseptin ja tuotteiden avulla. Liikevaihtomme on noin 12 miljoonaa euroa. Uskomme siihen, että yritys on luotu henkilöstöä varten, eikä henkilöstö yritystä varten, joten kaikki pärjäävät tässä yhtälössä. Kun henkilöstö menestyy, menestyy yritys sivutuotteena. Panostuksemme työhyvinvointiin on näkynyt menestyksekkäästi Great Place to Work / Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksissa, joissa olemme saaneet huippusijoitukset kolmena vuotena. Tutkimusten valossa olemme alan paras työnantaja. Viihtyvyyttä korostaa esimerkiksi uudet laitteet ja kalusteet, yhteiset aamupalat, työntekijöiden virkistykset ja verkostoitumiseen liittyvä toiminta. Meillä voit myös opiskella myynnin ja asiakaspalvelun merkonomiksi oppisopimuskoulutuksen muodossa. Tarjoamme urakehityksen mahdollisuuden esim. ajanvaraajasta myyntiedustajaksi.

Katso Taloturva: https://taloturva.fi/yritys/tyopaikat

----------------------------------------------

Työtehtävät

-Asiakkaiden kontaktointi

-Tapaamisten sopiminen remonttiedustajille

-Tilauskäsittely järjestelmiin

-Kalenterimerkinnät

-Messut ja työmaa näytökset (vapaa valintainen)

---------------------------------------------

Toivomme

- Määrätietoisuutta ja halua mennä elämässä eteenpäin

- Haluat tienata vähintään 3000€ kuukaudessa

- Olet hyvä työkaveri

---------------------------------------------

Eduksi

Aikaisempi puhelinmyynti- ja ajanvarauskokemus nostavat tuntipalkkasi isommaksi. Kaupallisen alan koulutus katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme jokaisen työntekijän tehtävään perusteellisen koulutusjakson aikana. Koulutuksesta on varmasti hyötyä myös tulevaisuuteen.

Asenteella ja sopivalla huumorilla pärjää aina!

Mikäli tunnistit itsesi, täytä hakemus täällä: https://parasduuni.fi/ajanvaraaja/

hakusanat: ajanvaraaja, ajanvaraus, bookkaus, buukkeri, bookkeri, bookkari, buukkaaja, bookkaaja, asiakashankkija, asiakashankinta, myyjä, huippumyyjä, myynti, myyntityö, puhelinmyyjä, puhelinmyynti, puhelintyö, tiiminvetäjä, toimistotyö, kokoaikatyö, avainasiakashankkija, avainasiakashankinta, myyntineuvottelija, myyntineuvottelu, tutkimushaastattelija, tutkimushaastattelu, huippumyyjä, vuorovastaava, team coach, edustaja, iltatyö, contact center, call center
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:antti.hanninen@taloturva.fi