Juristi, LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2024
  • Hae viimeistään 7.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko vakuuttava ja jämäkkä mutta saman aikaisesti inhimillinen ja valmentava juridiikan ammattilainen - yhtä kotonasi ihmisten kanssa kuin lainkohtien? Onko vakuutussopimuksiin liittyvien juridisten kysymysten ratkaisu sinulle mielekästä? Innostutko rohkeasti muutoksesta sekä palveluprosessien kehittämisestä ja saat muut innostumaan mukanasi?

Tule kanssamme luomaan elämänturvaa asiakkaidemme arkeen ja tekemään merkityksellistä työtä Vakuutusliiketoiminnan palveluiden Vakuutus- ja korvausprosessien kehitys ja tuki -yksikköön Espooseen. Haemme vakuutuslakimiestä vakituiseen työsuhteeseen ratkomaan vakuutussopimusten myöntö- ja ylläpitoprosesseihin liittyviä juridisia kysymyksiä.

Vakuutuslakimies vastaa johtavana juridisena asiantuntijana vakuuttamisen prosessien lainmukaisuudesta, oikeellisuudesta, laadusta ja sujuvuudesta. Hän ottaa kantaa yksittäisiä sopimuksia koskeviin kysymyksiin, mutta vastaa myös yleisjuridista linjanvedoista.

Keskeisiä tehtäviä roolissa ovat

- huolehtia toiminnalle asetettujen liiketoiminnallisten, laadullisten ja muiden tavoitteiden täyttyminen - vastata linjauksien, toimintamallien ja ohjeistuksien ajanmukaisuudesta sekä laadunvalvonnan järjestämisestä - seurata lainsäädännön kehittymistä, oikeuskäytäntöä sekä valvontaviranomaisten kannanottoja sekä edistää proaktiivisesti niiden edellyttämiä toimenpiteitä - viestiä aktiivisesti vastuualueellaan, asiakasyhtiöille ja sidosryhmille - ottaa kantaa vastuunvalintaan liittyviin juridisiin kysymyksiin - tukea yksikön muita lakimiehiä ja asiantuntijoita juridisissa kysymyksissä - ohjata ja tukea mahdollisia neuvotteluita ja oikeudenkäyntejä sekä laatia vastineita muutoksenhakuelimille - huolehtia operatiivisten riskien ja compliance-havaintojen tekemisestä - kehittää sidosryhmäyhteistyötä ja osallistua aktiivisesti LähiTapiolan ja toimialan verkostoihin
Yksikön johtotiimin jäsenenä osallistut yksikkömme palveluiden ja prosessien kehittämiseen sekä arvostavan, aktiivisen ja tavoitteellisen kulttuurin rakentamiseen. Painotamme yhteistyökykyä ja tulevaisuuteen katsovaa asennetta, halua toimia muuttuvassa maailmassa sekä innostaa muita mukaan. Olet taitava ja aktiivinen monikanavainen viestijä, suunnannäyttäjä sekä osaat valmentavalla asiantuntijantyöllä luoda toimintaedellytyksiä muun henkilöstön menestyksekkäälle työlle.

Odotamme sinulta

- Vankkaa kokemusta valmentavasta ja tuloksellisesta asiantuntijatyöstä vakuutustoimialalla sekä syvällistä osaamista vakuutussopimusten hoitoon liittyvästä juridiikasta sekä oikeus- ja ratkaisukäytännöistä - Halua ja kykyä palvella sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita erinomaisen asiakaskokemuksen tuottavalla tavalla - Innostusta ja kykyä ihmisten kanssa työskentelyyn, vastuualueen prosessien ja asiantuntijaosaamisen kehittämiseen sekä henkilöstön ja omien sidosryhmien sitouttamiseen, valmentamiseen ja motivoimiseen. - Tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa, hyviä itsensä johtamisen taitoja sekä paineensietokykyä - Erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja sekä joustavuutta ja muutoskyvykkyyttä - Päätöksenteko-, ongelmanratkaisu-, suunnittelu- ja organisointitaitoja - Liiketoiminnan tarpeiden hyvä tuntemus sekä kyky tuloshakuiseen toimintaan omalla tehtäväalueella - Sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsinkielen taito on eduksi - Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (OTM/OTK, VT)

Tarjoamme

- Saat vastuullesi vaativan ja merkityksellisen toimen, jossa pääset työskentelemään LähiTapiola-ryhmän omistaja-asiakkaidemme hyväksi mielenkiintoisella ja kehittyvällä tehtäväkentällä. Sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää myös itseäsi ja laajentaa osaamistasi asiantuntijana. - Pääset jäseneksi johtotiimiin, jolla on intohimona parhaan palvelun tuottaminen ja edellytyksien luominen yksikön henkilöstön onnistumiselle työssään. Saat joukon kokeneita kollegoita sparrikaveriksi yhteisellä vastuualueella. - Työskentelemme monipaikkaisesti ja sinulla on halutessasi mahdollisuus tehdä osa työajasta etänä. - Voit hyödyntää monipuolisia henkilöstöetuja asiakkuuteen, työhyvinvointiin ja vapaa-ajan virkistäytymiseen liittyen, mm. henkilöstörahasto, lounas- ja matkapuhelinetu, laajennettu työterveyshuolto, vakuutuksia koskevia etuja ja ePassi.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, siihen kohdistuvista odotuksista tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelujohtaja Ritva Makkonen 040 533 0122 (parhaiten tavoitat minut ma 5.8.2024 klo 10-16).

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 7.8.2024 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/243770/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer