Katsastaja tai katsastajaksi koulutettava, Alppilan Katsastus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko sinua katsastajan työ Alppilan Katsastuksessa?

Haemme palvelualtista ja oma-alotteista katsastajaa työskentelemään ajoneuvojen parissa pintapeltejä syvemmällä ja edistämään samalla omalta osaltaan liikenneturvallisuutta. Katsastamme vain kevyttä kalustoa, joten kevyen kaluston määräaikaiskatsastajan oikeudet riittävät. Voimme myös kouluttaa sinut katsastajaksi mikäli sinulla ei vielä ole katsastajatutkintoa suoritettuna.

Työ Alppilan Katsastuksessa on vastuullista ja monipuolista sekä meille on ehdottoman tärkeää, että työntekijämme viihtyvät.

Miksi meille?
Viihtyvyys: Panostamme henkilöstömme tyytyväisyyteen ja työmukavuuteen.

Tiimihenki: Meillä pääset työskentelemään tiimissä, jossa mielipiteelläsi on merkitystä.

Kotimaisuus: Olemme 100% kotimainen yritys.

Palkkaus: Tarjoamme kilpailukykyisen palkan + autokohtaisen bonuksen. Vaihtoehtoisesti voit valita lähes riskittömän yrittäjämallin, jossa työskentelet itsenäisenä yrittäjänä esimerkiksi toiminimellä. Tämä malli sopii erityisesti ahkeralle tekijälle ja mahdollistaa todella hyvät ansaintamahdollisuudet.

Mitä odotamme sinulta?
Jotta pääsemme alkuun, odotamme sinulta vähintään katsastajalta vaadittavien koulutus-, luotettavuus- ja työkokemusvaatimusten täyttämistä. Lisätietoja näistä vaatimuksista löydät osoitteesta: https://www.traficom.fi/fi/liikenne/tieliikenne/mita-ajoneuvokatsastajalta-edellytetaan

Kiinnostuitko?
Lähetä rohkeasti sähköpostia osoitteeseen tyohakemukset@alppilankatsastus.fi ja kerro itsestäsi ja koulutustaustastasi. Huomioithan, että ajoneuvoasentajan perustutkinto ei ole riittävä koulutus katsastusalan tehtäviin.

Liity mahtavaan porukkaamme ja tule osaksi huipputiimiä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.alppilankatsastus.fi/katsastusasemalle-toihin/