Varainhankkija, AAA-Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Palkkaus: 15€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla osana tekemässä hyvää?

AAA-Palvelut Oy on vuonna 2012 perustettu telemarkkinointiyritys. Teemme yhteistyötä maailman ja Suomen suurimman kummilapsijärjestön World Visionin kanssa. Tavoitteenamme on hankkia kummeja ja lahjoittajia kehitysmaihin lasten hyväksi. Asiakkaat suhtautuvat positiivisesti asiaamme ja kuuntelevat tarkasti kun soitamme tärkeällä asialla.

Millaisesta työstä on kyse?

Työskentely tapahtuu puhelimitse kohdistetuille asiakkaille ja kyse on oppisopimustyösuhteesta. Käyt lähiopetuksessa Tredulla muutaman päivän kuukaudessa ja muina aikoina työskentelet toimistollamme. Tavoiteaika valmistumiselle on 3 vuotta, mutta moni meiltä valmistunut on tehnyt tutkinnon huomattavasti nopeamminkin.

Etsimme positiiviseen ja kannustavaan tiimiimme 3 uutta varainhankkijaa. Meillä pystyt aidosti tekemään merkityksellistä työtä ja samalla opiskelemaan merkonomi tutkinnon itsellesi. Meillä jokainen päivä on erilainen ja aina löytyy uutta opittavaa. Emme vaadi sinulta aiempaa työkokemusta, sillä saat kokeneilta esimiehiltämme kattavan koulutuksen ja avaimet onnistumisiin. Mikä olisikaan parempi vaihtoehto, kun yhdistää tutkinnon opiskelu ja tienaaminen. oikea asenne kantaa pitkälle!

Meillä työskentely on hauskaa ja mukavaa! Työporukkamme on avoin, huumorintajuinen ja rento. Isoosa työkavereistasi opiskelee merkonomiksi meillä oppisopimuksella, eli et ole myöskään opiskeluasioissa yksin.

Mitä odotamme sinulta?
- Sujuvaa suomen kieltä ja sanavalmiutta
- Ahkeruutta ja luotettavuutta
- Positiivista ja periksiantamatonta asennetta sekä hitusen huumorintajua
- Uteliaisuutta ja halua oppia uutta

Mitä me tarjoamme?
- Säännölliset työajat (ma-pe 8:45-16:00)
- Keskimäärin15€ tuntipalkan, maksamme myös onnistumisten mukaan bonuksia
- Kattavan koulutuksen
- Tehokkaan soittojärjestelmän
- Reilun, kannustavan ja mukavan työympäristön
- Viihtyisän toimitilan Tampereen keskustasta
- Tuen ja avun päivittäin, meillä et jää yksin
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.aaa-palvelut.fi