Joustavaa siivoustyötä toiveidesi & aikataulujesi, TRIO Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2024
  • Hae viimeistään 5.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tavoiteenamme on löytää henkilö, joka voisi toteuttaa itsenäisiä muuttosiivouskeikkoja oman asuinpaikkansa lähistöllä omien aikataulujensa mukaan. Kaipaamme tehtävään itsenäisyyttä ja yrittäjähenkisyyttä. Me tarjoamme keikan - sinä hoidat loput meidän tukiessa.

Toiminta-ajatus on, että tarjoamme erilaisia siivouskohteita (esim. yksittäisiä kotisiivouksia, muuttosiivouksia ja ikkunanpesuja), jonka jälkeen voit katsoa kalenteriisi ja jos kyseinen siivoustehtävä vaikuttaa hyvältä ja istuu kalenteriisi, annamme kyseisen siivoustehtävän hoitaaksesi. Työtehtävätarjouksia ei ole pakko ottaa vastaan. Yksinkertaista ja sujuvaa.

Jos siis esimerkiksi jo teet tai voisit kuvitella tekeväsi siivoustöitä itsesi työllistääksesi, voimme takuulla auttaa Sinua tässä eteenpäin.

Jos tämä voisi olla itsellesi sopiva juttu, täytäthän lyhyen lomakkeen osoitteessa https://muuttosiivouspalvelu.fi/kumppaniksi/. Kerrothan lomakkeella hieman itsestäsi ja siitä, mitä ajatuksia ilmoituksemme herättää. Keskustallaan ja katsotaan, millainen yhteistyösapluuna löydetään tulevaisuudessa. Tässä on paljon mahdollisuuksia, vähän menetettävää.

Kiitos jo tässä vaiheessa - odotamme yhteydenottoasi lomakkeen kautta!
Tervetuloa mukaan joukkoomme!

---------------
Suvin Muuttosiivouspalvelu on kotimainen muuttosiivouksiin erikoistunut laadukas siivouspalveluyritys. Toimimme useammilla paikkakunnilla ja tällä hetkellä teemme muuttosiivouksia esimerkiksi seuraavien kaupunkien alueilla: Espoo, Hamina, Hanko, Helsinki, Hämeenlinna, Hyvinkää, Iisalmi, Imatra, Jämsä, Järvenpää, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kempele, Kerava, Kirkkonummi, Kittilä, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Nokia, Oulu, Pieksämäki, Pori, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Siilinjärvi, Tampere, Tuusula, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa, Varkaus.

Lisätietoja meistä ja täsmällisitä muuttosiivouksistamme: www.muuttosiivouspalvelu.fi

----

Please note that the only way to apply for a job is to follow the instructions: the application can be made via the form mentioned in this announcement. Applications cannot be made by e-mail or telephone. Thank you for your understanding!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://muuttosiivouspalvelu.fi/kumppaniksi/