Lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija keikkatyöhön, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt hoitajia keikkatyöhön ja sijaisuuksiin Mikkelin Validia-taloon.

Millaisesta työsuhteesta olet kiinnostunut? Kerro siitä meille! Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Me Validialla olemme monimuotoinen porukka eri alojen ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin.

Keikkatyössä voit tehdä töitä sinulle parhaiten sopimalla tavalla. Joustavuuden ansiosta työmme sopii niin täysipäiväiselle ammattilaiselle, opiskelijalle tai eläkeläiselle lisäansioksi. Olit sitten lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, ensihoitaja, sosionomi, fysioterapeutti tai alan opiskelija, niin meillä voi olla sinulle töitä!

Mikkelin Validia-talo on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö. Asiakkaamme ovat vammaisia ja vammautuneita henkilöitä, ja me Validialla mahdollistamme heidän omannäköisen ja laadukkaan elämän. Työskentelet monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä, joissa kohtaat asiakkaat yksilöinä ja tuet heitä arjessa. Työtehtäviisi kuuluu mm. asukkaiden avustamista päivittäisissä toimissa, heidän hyvinvointinsa tukemista ja yhteisöllisyyden edistämistä. Jokainen työvuorosi on tilaisuus vaikuttaa jonkun elämään positiivisesti.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja oppia uusia asioita vammaispalveluiden monipuolisessa työkentässä
- Kahvit ja teet työpäivän aikana

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
- Positiivista ja iloista asennetta sekä halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Tule osaksi mukavaa tiimiämme - haluamme kuulla sinusta lisää! Hakemuksen saat laitettua kätevästi hakulomakkeen kautta. Voit halutessasi olla suoraan yhteydessä yksikönjohtajaan Riitta Räsäseen puhelimitse 044 478 4179 tai sähköpostitse riitta.rasanen@validia.fi tai rekrytointikoordinaattoriin 044 478 4380 tai rekry@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/3520625-lahihoitaja-tai-alan-opiskelija-keikkatyohon/applications/new