Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, osa-aikainen, M, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule Muurahaisen päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta! Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään pieneen ja kotoisaan Muurahaisen päiväkotiin. Päiväkodissamme on kaksi eri ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään 2-5-vuotiaiden ryhmässä.

Työaika on osa-aikainen (50 %), työviikko on joko ke-pe tai ma-ti, vaihdellen joka toinen viikko.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti lämmin vuorovaikutus, kehittämismyönteisyys ja lasten yksilöllinen huomiointi. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi tulee vähintään kerran päivässä yksilöllisesti huomioiduksi. Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit yhdessä tiimisi kanssa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesesta sekä arvioinnista. Tärkeä osa työtäsi on pienten sensitiivinen kohtaaminen arjessa. Tässä työssä pääset kokeilemaan uusia toimintatapoja. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla toimintaa.

Tulevien työkavereidesi mukaan varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työssä palkitsevinta on lasten suora palaute ja välitön kohtaaminen arjessa.

Tuleva tiimisi:
Arjen työssä sinua tukevat päiväkodin muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat sekä varhaiskasvatuksen opettajat. Meillä on töissä innokas ja kokeilunhaluinen työyhteisö, jota kuvaa hyvin uusista asioista innostuminen. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä huumorin keinoin ja haluamme pitää huolta työhyvinvoinnista päivittäin.

Työpaikan nimi ja osoite: Muurahaisen päiväkoti, Rintamäentanhua 4, 02770 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko -50 %, osa-aikainen
Tehtävä on määräaikainen ajalle 29.7.2024 tai sopimuksen mukaan - 30.6.2025.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea! Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1453-24/fi_FI