Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Siri, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Siriuksen päiväkotiin 1-4-vuotiaiden lasten ryhmään. Päiväkodissamme on kolme eri ryhmää. Päiväkotimme sijaitsee Olarin Kuitinmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Päiväkodissamme on välittävä ja rento ilmapiiri. Henkilökunta toimii sensitiivisesti ja inklusiivisesti huomioden parhaansa mukaan jokaisen lapsen tarpeet. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme ja panostammekin hyvään yhteistyöhön perheiden kanssa.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa varhaiskasvatussuunnitelman tavoitteiden toteutumisesta ja arvioinnista. Pääset kehittämään toimintaa yhdessä tiimisi kanssa. Ideoitasi ja vahvuuksiasi arvostetaan.

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat kaksi opettajaa. Arjen työssä sinua tukevat oma tiimisi ja koko työyhteisö. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä kiinnittämällä huomiota onnistumisiin ja toisten huomioimiseen.

Arvostamme monipuolista osaamista. Monenlaisesta työkokemuksesta on tässä tehtävässä hyötyä. Voit olla myös alanvaihtaja, perehdytämme kaikki työntekijämme tehtäviinsä. Tuemme osaamisesi kehittämistä erittäin mielellämme ja mahdollistamme tutkinto-opiskelua myös työn ohessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Siriuksen päiväkoti, Maapallonkuja 2b, 02210 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen ajalle 5.8.2024 - 30.6.2025.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea! Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1776-24/fi_FI