Asiakaspalvelun oppisopimuskoulutus, M&J Dynastia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Aiempien opiskelijoiden valmistuessa avaamme yritykseemme taas uudet mahdollisuudet kouluttautua työsuhteessa merkonomiksi eli hankkia liiketalouden perustutkinto (tai aiemmasta kokemuksestasi riippuen erikoisammattitutkinto).

Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja sinulla on mahdollisuus hankkia koko tutkinto alusta loppuun (noin 2 vuotta työn ohessa) tai viimeistellä tutkintosi näytöt tai työharjoittelu. Oppiminen tapahtuu työsuhteessa toimistollamme, jossa sinua avustaa kokeneet kouluttajamme. Tutkinto räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti ja koulupäiviä on noin kerran kuukaudessa muutamien tehtävien lisäksi.

Jokaisella toimistollamme työtehtäviä on monipuolisesti, eli mahdollisuus on hankkia hyvin laaja asiakaspalvelu-, ajanvaraus- ja myyntiosaaminen. Teemme B2C&B2B bookkausta tunnetuille yrityksille mm. operaattoripuolella, ratkaisumyyntiä operaattoripuolen tuotteiden parissa yrityksille, Veronmaksajain keskusliiton jäsenhankintaa, Ruokaboksin näyteboksin markkinointia, kumppanuusmarkkinointia urheiluseuroille ja paljon muuta.

Monilla edustamillamme yrityksillä on tällä hetkellä uudet kampanjat käynnissä ja oppilaitoksetkin täyttävät paikkojaan, joten kannattaa olla nopea. Mitä aiemmin tutkintoa alkaa suorittamaan, sitä nopeammin pääset mukaan kaikkiin lähipäiviin ja valmistuminen tapahtuu myös aikaisemmin. Kesän ajalta hankittu työkokemus vauhdittaa myös ensimmäisten näyttöjen suorittamista.

Hakemuksen voi laittaa helposti nettisivuiltamme ja kerromme mielellämme lisää tästä mahdollisuudesta.

Lue meistä lisää kotisivultamme www.mjdynastia.fi ja jätä yhteydenottopyyntösi. Lisätietoja työstä antaa Janiina Kekkonen sähköpostitse janiina.kekkonen@mjdynastia.fi ja viestitse 044 526 4462.

www.mjdynastia.fi/rekry

Käy tsekkaamassa myös somekanavamme:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:janiina.kekkonen@mjdynastia.fi