Kiinteistösihteeri, Tornion kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2024
  • Hae viimeistään 16.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinteistösihteerin keskeisenä tehtävänä on kiinteistörekisterin ylläpito, kiinteistötoimitusten valmistelu ja avustaminen tonttijakojen laadinnassa sekä tonttijakojen sekä rekisteröitävien tonttien ja yleisen alueen toimitusten tallentaminen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu mm. Trimble Locuksen maaomaisuussovelluksen ylläpitoon osallistuminen ja avustaminen palvelualueen tarpeisiin liittyvissä muissa arkistointi- ja tallennustehtävissä sekä postitus- ja laskutustehtävissä. Tehtävänkuvaa voidaan myös hieman tarkentaa tulevan henkilön erityistaitojen ja kiinnostuksen mukaan. Tehtävässä on myös mahdollisuus kouluttautua ja kehittyä työn mukana. Tornion kaupungilla on käytössään Trimble Locus -paikkatietojärjestelmä.

Kiinteistösihteerin toimen kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan perustutkinto (kartoittaja yms.) tai muu tehtävään soveltuva vähintään vastaavan tasoinen tutkinto (merkonomi, tradenomi yms.). Eduksi katsotaan kokemus erityisesti paikkatietoalan ja kiinteistörekisteriin liittyvistä tehtävistä sekä Trimble Locus-paikkatietojärjestelmän sekä KTJkii-rekisterinpitosovelluksen (JAKO) tuntemus.

Arvostamme hyviä valmiuksia asiakaspalvelutyöhön, huolellisuutta, positiivista otetta työtehtäviin ja uuden oppimiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää yhteistyökykyä kuntalaisten, viranomaisten ja työtovereiden kanssa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Tornio-02-9-24/fi_FI