Uimaopettaja / uima- ja uimahyppyvalmentaja, Joensuun Uimaseura ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme joukkoomme uimaopettajia, uinnin ja uimahypyn ohjaajia ja valmentajia syyskaudelle 2024. Työtä voi jatkaa halutessaan keväälle 2025.

Vuonna 1907 perustettu Joensuun Uimaseura on yli 1000 jäsenen uimaseura, joka liikuttaa sekä harrastajia että kilpaurheilijoita. Joensuun Uimaseura tarjoaa kaikille seuran jäsenille, yksityisille henkilöille ja yrityksille monipuolista vesiliikuntaa. Järjestämme erilaisia kursseja ja valmennusryhmiä perheuinneista uimakouluihin, lasten ryhmistä aikuisten ryhmiin ja harrasteryhmistä kilpavalmennusryhmiin. Seuramme toimintaan voit tutustua www.jous.fi

Seurassamme ohjaa yli 40 ammattitaitoista ohjaajaa ja valmentajaa, joten yksin et tee töitä tässä seurassa.

Uimaopettajien ja ohjaajien työnkuvaan kuuluvat eritasoisten uimakouluryhmien, / kurssien ohjaaminen toisen uimaopettajan tai ohjaajan kanssa.

Koulujen uinninopettaja vastaa luokan uinnin opetuksesta itsenäisesti.

Uinnin ja uimahyppyjen valmentajan työnkuvaan kuuluvat nuorten ja lasten valmennusryhmien valmentaminen ja harjoitusten suunnittelu toisen valmentajan kanssa.

Uimaopetus tapahtuu
- viikolla ti ja to klo 8-12 Vesikossa ja ke ja pe klo 8-12 Rantakylän uimahallissa
- viikonloppuisin la aamu, su ilta Vesikossa ja su ilta Rantakylän uimahallissa. Ohjauspäivät ovat sovittavissa muiden opettajien / ohjaajien kanssa.

Uinnin valmennusryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti viikolla joko Vesikossa tai Rantakylän uimahallissa.

Uimahyppyjen valmennusryhmät kokoontuvat viikolla Vesikossa.

Uimaopettajan vaatimuksena on 18-vuoden ikä, uimaopettajan perustutkinto tai vastaava. Ohjaajien ja valmentajien vaatimuksena on vähintään 16-vuoden ikä. Toivomme aikaisempaa kokemusta uintikurssien vetämisestä, omatoimisuutta ja intoa oppia uutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:marjo.siintomaa-toljander@jous.fi