Päiväkodin varhaiskasvatuksen erityisopettaja, To, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2024
  • Hae viimeistään 26.7.2024
  • Palkkaus: 3305,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme uusi päiväkoti hyvien kulkuyhteyksien varrella ja toiminnassamme painottuu liikunta ja ryhmien välinen yhteistyö. Talossamme on yhdeksän lapsiryhmää, joista kaksi esiopetusryhmää toimii Hepokullan koululla.

Tarjoamme monipuolisen työympäristön, jossa joustavuus, avoin keskustelu ja toisten arvostaminen ovat tärkeitä arvoja positiivisen asenteen ja huumorin kera. Vahvuuksiamme ovat lisäksi hyvä yhteishenki, myönteinen ilmapiiri ja yhteisöllisyys. Talossamme on tekemisen meininki ja uusiin ideoihin tartutaan innolla!

- Pääset luomaan uutta päiväkodin erityisopettajan työnkuvaa ja olet myös osa päiväkodin johtoryhmää, joka koostuu päiväkodin johtajasta, varajohtajasta sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajasta.
- Toimit lapsiryhmien arjessa mukana ja tehtäviisi kuuluu lasten kasvun ja kehityksen sekä oppimisen suunnittelu yhdessä kasvatushenkilöstön kanssa.
- Osallistut lapsen tuen tarpeen, tukitoimenpiteiden ja niiden toteuttamisen kehittämiseen ja arviointiin.
- Edistät inklusiivisen toimintakulttuurin rakentumista.
- Teet yhteistyötä perheiden ja henkilöstön kanssa lapsen kasvuun ja oppimiseen liittyvissä asioissa sekä moniammatillista yhteistyötä eri yhteistyötahojen kanssa.

Toivomme sinulta vahvaa erityispedagogista osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityön osaamista ja hyviä työyhteisötaitoja.

Otamme huomioon myös valmistumassa olevat hakijat ja teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Odotamme innolla uutta ammattilaista mukaan iloiseen joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 § mukaan;
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin on:
1) kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai
2) kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Tehtävään valittavan tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
- polkupyöräedun

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-40-1070-24/fi_FI