Suunnittelupäällikkö, yleissuunnittelu (voimajohd, Enersense International Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Etsimme parhaillaan suunnittelupäällikköä voimajohtopuolen yleissuunnitteluun.Tehtävässä vastaat voimajohtoliiketoiminnan yleissuunnittelutiimin toiminnasta ja henkilöistä. Toimenkuvaan kuuluu tulostavoitteellinen henkilöjohtaminen, esi- ja yleissuunnittelutoimeksiannoista huolehtiminen ja projektipäälliköinti, tarjouslaskenta ja yhteistyö muun liiketoiminnan kanssa tehtävien vaatimusten mukaisesti. Tarjoamme tehtävään etätyömahdollisuuden.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Voit olla jo alalla pidempään vaikuttanut konkari tai vasta valmistunut tulevaisuuden osaaja.Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä - rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Enersensen Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toteuttamaan energiamurrosta energiasektorin koko elinkaaren kattavilla palveluilla. Näihin kuuluvat voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Lisäksi liiketoiminta toimittaa ratkaisuja sähköisen liikenteen latausjärjestelmiin sekä sähkön varastointiin.

Henkilö vastaa voimajohtoliiketoiminnan yleissuunnittelutiimin toiminnasta ja henkilöistä. Toimenkuvaan kuuluu tulostavoitteellinen henkilöjohtaminen, esi- ja yleissuunnittelutoimeksiannoista huolehtiminen ja projektipäälliköinti, tarjouslaskenta ja yhteistyö muun liiketoiminnan kanssa tehtävien vaatimusten mukaisesti.

Työtehtävät ja vastuualueet:
  Pääasiallinen vastuualueesi on toimia suunnittelutiimin esihenkilönä
  Vastaat tiimin resursseista ja osaamisesta sekä tuet tiimisi kanssa muuta liiketoimintaa, hoitaen myös ulkoista liiketoimintaa ja suunnittelutoimeksiantoja
  Toimit tarvittaessa projektipäällikkönä esi- ja yleissuunnitteluhankkeissa tiimisi vastuualueiden mukaisesti
  Tiimisi toimii ympäri Suomea, useilla eri paikkakunnilla ja toimipisteillä

Vaatimukset:
  Tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemuksen tuomaa osaamista
  Kokemusta esihenkilötyöstä ja halua johtaa ihmisiä
  Asiantuntemusta ja kokemusta 110-400 kV voimajohtojen esi- ja yleissuunnittelusta
  Itseohjautuvuutta, organisointikykyä sekä hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja.
  Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja tyydyttävää englannin kielen taitoa
  Satunnaista matkustusvalmiutta tehtävien vaatimusten mukaisesti

Etkö täytä kaikkia vaatimuksia? Tiedämme, että jotkut ihmiset hakevat vähemmän todennäköisesti työpaikkoja, elleivät he täytä jokaista haluttua vaatimusta. Me Enersensellä olemme omistautuneet rakentamaan monipuolisen, osallistavan ja autenttisen työpaikan, joten jos olet innoissasi tästä roolista, mutta aiempi kokemuksesi ei vastaa täysin kaikkia työnkuvauksen pätevyyksiä, kannustamme sinua hakemaan paikkaa joka tapauksessa!

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Uronen, HR Coordinator, +358 40 176 5270, sanna.uronen@enersense.com

#enersenserecruitment
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ars2.equest.com/?response_id=476374c70da1d6d67706b791059ecbe5