Sairaanhoitajan sijaisuus, Männistö, Tampere, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2024
  • Hae viimeistään 16.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palvelukoti Männistö tarjoaa asiakkailleen ympärivuorokautista asumispalvelua. Männistössä on neljä ryhmäkotia, joissa jokaisessa kodissa asuu 15 ikäihmistä. Panostamme kulttuuriseen vanhustyöhön ja asiakkaidemme elämän sisällön rikastuttamiseen. Männistö on yhteisö, jossa työskennellään tiimeissä ja yli tiimirajojen, koko talo on yhteisömme.

Sairaanhoitajana toimit yhden ryhmäkodin asiantuntijana ohjaten ja neuvoen tiimiäsi. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden hoiva- ja hoitotyö sekä gerontologinen kuntoutus. Ryhmäkodin lääkevastuu ja asiantuntijuus sairaanhoidollisissa asioissa kuuluvat myös päivittäiseen työhösi. Vastaat päivystysluontoisesti koko palvelukodin sairaanhoidollisista tehtävistä ja virka-ajan ulkopuolella työnjohdollisista tehtävistä. Tässä tehtävässä pääset kasvattamaan arvokasta kokemusta tiimintyöstä ja kokonaisvaltaisesta gerontologisesta hoitotyöstä. Voit tutustua toimintaamme: https://www.facebook.com/koukkuniemi/?locale=fi_FI.

Käytössämme oleva työaika-autonomia sujuvoittaa työn ja yksityiselämän yhteensovittamisen. Männistön sairaanhoitajat muodostavat loistotiimin, jossa tuetaan, kannustetaan ja autetaan käytännön asioissa sekä substanssissa. Tauko työn lomassa on tärkeää ja niihin hetkiin talo tarjoaa kahvit, teet ja kahvimaidot. Saat käyttöösi myös kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut, kuten laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Voimme valita sinut tehtävään, mikäli olet Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Kelpoisuusehdon täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on suoritettuna opinnoistaan vähintään 140 opintopistettä. Toivomme, että sinulla on LOVe-lääkehoidon verkkotesti (LOVe LOP, IV, PKV, KIPU) suoritettuna. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla työsuhteen alussa.

Sijaisuudessa voi aloittaa 5.8.2024 tai sopimuksen mukaan työsuhteen jatkuessa 19.1.2025 asti. Tehtävän työaika on kokoaikatyö, kaksivuorotyö, ja koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Voimme tilanteesi mukaan neuvotella myös osa-aikatyön mahdollisuudesta. Valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Tehtävään valitun on lisäksi esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista.

Jos tunnistit itsesi, niin jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan heti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2523-24/fi_FI