Trukkikuski Mänttä-Vilppulaan, Conrator Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme trukinkuljettajaa Mänttä-Vilppulaan

Etsimme asiakasyrityksellemme Mänttä-Vilppulaanmääräaikaista trukinkuljettajaa. Tehtäväsi on monipuolinen ja sisältää valmiin sahatavaran käsittelyn, kuormien tekemisen, lastauksen sekä varastoinnin. Käytössäsi on16 tonninen haarukkatrukki. Työ on vuorotyötä, jossa työskennelläänkaksi tai kolme vuoroa maanantaista perjantaihin, yhteensä40 tuntia viikossa. Palkkaus on kokemuksen mukaannoin 12-16 €/h. Työt alkavat1.7. ja kestävät ainakin 21.7.2024 asti, mahdollisesti pidempäänkin.

Odotamme sinulta:

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja suurten trukkien käytöstä
Aktiivista ja omatoimista asennetta työntekoon
Huolellisuutta ja turvallisuusohjeiden tarkkaa noudattamista
Hyviä tiimityöskentelytaitoja
B-ajokorttia
Työturvallisuuskorttia
Kiinnostuitko?Hae paikkaa osoitteessawww.eezy.fi. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV lomakkeen pohjalle. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja töiden aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Xiaowen Sun

HR-assistentti

Eezy Henkilöstöpalvelut
xiaowen.sun@eezy.fi

www.eezy.fi
Eezy - onnistuneita työkokemuksia.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/542839881