Business Controller, Merus Power Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Merus Power Oyj on vuonna 2008 perustettu teknologiayhtiö, joka tukee kestävän energian murrosta. Suunnittelemme ja tuotamme innovatiivisia sähkötekniikan ratkaisuja, kuten sähkövarastoja, sähkönlaaturatkaisuja ja palveluita. Skaalautuvan teknologiamme avulla mahdollistamme uusiutuvan energian kasvun sähköverkoissa ja parannamme yhteiskunnan energiatehokuutta. Olemme kotimainen innovatiivinen sähkötekniikan erikoisosaaja ja toimimme globaaleilla ja voimakkaasti kasvavilla markkinoilla. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 29 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee tällä hetkellä yli 120 henkilöä ja henkilöstömme edustaa kansainvälisesti arvostettua insinööriosaamista. Lue meistä lisää: www.meruspower.com

Haluatko mukaan tekemään maailmasta vihreämpää?

Oletko kiinnostunut uudesta roolista Pirkanmaalaisessa kasvuyrityksessä?

Nyt siihen on hyvä mahdollisuus! Etsimme taloustiimimme vahvistukseksi sinua,

BUSINESS CONTROLLER

Business Controller -tehtävässä täydennät nyt kaksihenkistä taloustiimiämme ja otat vastuullesi yrityksemme sisäisen laskennan kokonaisuuden. Teet sekä projekti- että tuotelaskentaa. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojemme kanssa ja avustat budjetoinnissa, ennustamisessa sekä raportoinnissa. Tehtäviisi kuuluu myös prosessi- ja raportointijärjestelmäkehitystä.

Toivomme sinulta kaupallista korkeakoulututkintoa ja aiempaa kokemusta vastaavanlaisista sisäisen laskennan tehtävistä, mielellään teollisuuden parista. Omaat erinomaiset taidot Excel- ja muissa MS Office -ohjelmissa. Toivomme myös, että hallitset joitakin AI/BI-työkaluja, olet tottunut työskentelemään ERP-järjestelmien kanssa, eikä uusien ohjelmistojen haltuunotto tuota sinulle vaikeuksia.

Meille on tärkeää, että haluat olla vahvasti mukana kehittämässä toimintaa ja uskot yhteistyön voimaan. Olet ratkaisukeskeinen ja analyyttinen sekä pystyt ottamaan vastuuta kokonaisuuksista. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja kykenet haastamaan liiketoimintaa ammatillisella näkemykselläsi. Osaat jalostaa numeerista tietoa selkeään ja ymmärrettävään muotoon sekä suomen että englannin kielellä. Tehtävä tarjoaa hyvän kasvupolun myös seuraavan ammatillisen askeleen ottamiseen.

Olemme innoissamme päästessämme luomaan tulevaisuuden teknologisia ratkaisuja ja tekemään merkityksellistä työtä! Merus Powerilla pääset osaksi suomalaista, kasvavaa teknologiayritystä, jossa vaalimme kannustavaa ja eteenpäin katsovaa ilmapiiriämme. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja päästä tulevaisuudessa etenemään urallasi. Meillä on matala hierarkia ja viihtyisät toimitilat Ylöjärven uudenkarhealla päätoimistolla. Saat työskennellä joustavin työajoin ja niin halutessasi myös etänä.

Tarjoamme työntekijöillemme reiluja etuja, kuten koko henkilöstön vuosibonusjärjestelmän, kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun, lounasedun sekä kattavan työterveyden. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka riippuu tarkemmin taustastasi ja kokemuksestasi.

Voisiko tämä olla sinun paikkasi?

Jos innostuit tekemisestämme ja tästä mielenkiintoisesta tehtävästä, kerromme sinulle mielellämme lisää Merus Powerista työnantajana sekä työn tarkemmista yksityiskohdista. Kerro itsestäsi jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta: https://jobs.meruspower.com/jobs/4621061-business-controller.

Haku on avoinna 4.8.2024 saakka. Käsittelemme hakemuksia matkan varrella ja olemme valmiita etenemään sopivan tyypin kanssa rekrytointiprosessissa jo heinäkuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointikumppanimme, Porkkana ja kepin Enni, puh. +358 40 630 8125 (tavoitettavissa 25.6.-12.7. välillä) ja Kaisa, puh. +358 44 588 6109 (tavoitettavissa 17.7. alkaen).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.meruspower.com/jobs/4621061-business-controller