HR-koordinaattori, ANNU sosiaalipalvelut, ANNU Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme HR-koordinaattoria osa-aikaiseen työsuhteeseen ANNU sosiaalipalveluille joko Helsinkiin, Jyväskylään, Kuopioon tai Kouvolaan!

ANNU sosiaalipalvelut on ystävänpäivänä 2023 perustettu, ammattitaitoisten yrittäjien luotsaama yritys. Tarjoamme sosiaalipalveluita lapsiperheille, nuorille ja aikuisille ympäri Suomen. Työ ANNU sosiaalipalveluilla on monipuolista ja palkitsevaa. Olemme pieni yritys ja huolehdimme toinen toistamme.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt innostunutta ja tehokasta HR-koordinaattoria pääasiassa rekrytoinnin pariin. Työtehtäviin voi myös sisältyä muita hallinnollisia työtehtäviä henkilöstö- tai taloushallinnossa. Työtä tehdään pääasiassa arkisin kello 12-18 välillä.

ANNU sosiaalipalveluilla yksikään työpäiväsi ei ole samanlainen, työsi on vaihtelevaa, innostavaa ja ammattitaitoa kehittävää. Odotamme sinulta vastuullisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle joustavan, vastuullisen ja merkityksellisen työn upeassa moniammatillisessa tiimissä. Sinulla on tiimituen lisäksi työntekoasi tukeva esihenkilö.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse: anna@annu.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anna@annu.fi