Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lumoudutko sinä lapsesta ja toiminnasta heidän kanssaan? Ovatko ammatillisena intohimonasi lapsen tuen kysymykset? Me etsimme sinua, varhaiserityiskasvatuksen ammattilainen, työsuhteeseen Hämeenlinnaan.

Kiinnostuitko? Hienoa, sillä meillä on töitä juuri sinulle!Haemme Idänpään päiväkotiin varhaiskasvatuksen erityisopettajaa 1.8.2024 alkaen vakituiseen työsuhteeseen. Hakuaika varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin on 1.7.-4.8.2024. Mahdollisia rekrytointikeskusteluja ja valintoja tehdään jo hakuaikana. Huomioimme haussa myös tutkinnon loppuvaiheen opiskelijat.Idänpään päiväkodin päätalossa toimii kuusi ryhmää, joissa kaikissa lapset ovat iältään 1-5-vuotiaita. Lisäksi päiväkotiin kuuluu Kaivohaka 3-5, jossa toimii kaksi ryhmää. Päiväkodissa toimii myös integroitu erityisryhmä. Idänpään päiväkodissa on mahtavat tilat toteuttaa laadukasta ja lapsen aloitteita kunnioittavaa varhaiskasvatusta. Meillä on iso jumppasali, kunnollinen verstas ja oma taidehuone. Lisäksi meillä on hyvät työtilat ryhmän ulkopuoliselle työskentelylle. Retkimaastot ovat huikeita: kävellen pääsee lasten kanssa kauniisiin puistoihin, metsiin ja järven rannalle ja paikallisbussilla pääsee tutkimaan, vaikka keskustan taidenäyttelyitä tai Hämeen Linnaa.

Työyhteisö on meillä huippu! Meillä on hieno yhteishenki ja apua ja tukea saa kaikilta työkavereilta. Huumorintajuisessa ja yhteisöllisessä työyhteisössä ketään ei jätetä yksin. Idänpäässä kaikkien vahvuudet otetaan huomioon ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa päiväkodin pedagogiseen arkeen. Opettajat kokoontuvat yhdessä suunnittelemaan ja kehittämään toimintaa lasten ajatusten pohjalta. Tässä on myös oiva hetki vaihtaa näkemyksiä lasten kasvusta, oppimisesta ja kehityksestä yhteisöllisesti kollegoiden kanssa. Sitoutuneessa ja osallisuutta arvostavassa ilmapiirissämme mahdollistuu vuorovaikutteinen, yhteinen ammatillinen kehittyminen.Lapsiryhmissä päivät ovat toimintaa ja elämää täynnä. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana näet pedagogiikan, lapsen tuen ja oppimisen kokonaisvaltaisena, lapsen osallisuutta korostavana toimintana, jossa jokainen hetki on arvokas. Sinulla on kiinnostus kehittää työyhteisössä varhaisen tuen toimintakulttuuria varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.Päiväkodin erityisopettajan tehtävässä olet mukana pedagogiikan, lapsen tuen sekä oppimisen muodostamassa kokonaisvaltaisessa toiminnassa ja toimit henkilöstön tukena lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen kysymyksissä. Varhaiserityiskasvatus liitetään luontevaksi osaksi koko lapsiryhmän toimintaa inkluusion periaatteiden mukaisesti, lapsen osallisuutta korostaen.Miksi meille?
Tullessasi osaksi Hämeenlinnan väkeä, saat itsellesi:- mukavat ja osaavat työkaverit
- merkityksellisen työn ja vaikuttamismahdollisuudet
- mahdollistavan johtamisen oman urasi tueksi
- laadukkaita täydennyskoulutuksia ja mahdollisuuksia oman ammattitaitosi kehittämiseen
- laajat henkilöstölle suunnatut liikunta- ja hyvinvointipalvelut
- vuotuisen liikunta- ja kulttuuriedun

Vakituiseen tehtävään kiinnittyessäsi tarjoamme sinulle lisäksi palkallisen vapaaviikon (5 päivää) pidettäväksi ensimmäisen vuoden aikana. Viikoittainen työaika on keskimäärin 38 h 15 min.Palkkaus on OVTES:n mukainen.

Kiinnostuitko?Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.8.2024 klo 23:59 mennessä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä päiväkodin johtaja Johanna Knuuttilaan sähköpostitse johanna.knuuttila@hmledu.fi tai puhelimitse 040 869 0140.

Tehtävän kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus. Valitun tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika on 1.7.-4.8.2024. Hakuaika päättyy 4.8.2024 klo 23:59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-varhaiskasvatus.jobilla.com/bk4sc-varhaiskasvatuksen-erityisopettaja-id%C3%A4np%C3%A4%C3%A4n-p%C3%A4iv%C3%A4koti?locale=fi-FI