Asentaja, raskas autokalusto, VTA Tekniikka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys tarjoaa lisäakselistoja ja kuorma-autoissa tarvittavaa erikoistekniikkaa. Edustamiamme merkkejä ovat Palfinger sekä Thermo King.

Haemme asentajaa Pirkkalan toimipisteeseen suorittamaan huolto- ja korjaustehtäviä liikkuvan kaluston nostolaitteiden parissa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä kokemusta ja/tai koulutusta.
Tehtävässä menestymistä tukee, jos olet työskennellyt kuormausnostimien parissa ja/tai olet kiinnostunut tekniikasta ja viihdyt teknisten haasteiden parissa. Jatkuvasti sähköistyvässä maailmassa myös sähköosaaminen ja tietokonetaidot katsotaan eduiksi.
Odotamme sinulta vahvaa kiinnostusta tekniikkaan, ongelmanratkaisukykyä ja ihmissuhdetaitoja. Myös positiivinen asenne ja halu oppia uutta ovat tärkeitä arvoja meille, kun valitsemme uusia tekijöitä tiimiimme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan vakituisen tehtävän positiivisella työilmapiirillä ja hyvillä työkavereilla. Olisitko sinä seuraava tiimiläisemme?

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 15.7.2024 mennessä osoitteeseen joonas.yli-ketola@vta.fi.
Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Pirkkalan toimipisteen korjaamopäällikkö Joonas Yli-Ketola 010 5508 227
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:joonas.yli-ketola@vta.fi