Sosiaalityöntekijä, Espoon ja Kauniaisten aikuiss, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme innostuneita sosiaalityöntekijöitä. Voit olla missä tahansa työurasi vaiheessa. Sinulla on erityisesti hyvät tiimityöskentelyn taidot ja olet kiinnostunut kehittymään sosiaalityön ammatissa. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Avoimena olevat tehtävät sijoittuvat Itäisen aikuissosiaalityön (Espoo & Kauniainen) Pohjoisen tiimiin, jossa asiakkaat ovat yli 30-vuotiaita. Tiimimme kokoonpanossa työskentelee tällä hetkellä kuusi sosiaalityöntekijää ja kahdeksan sosiaaliohjaajaa sekä kolme etuuskäsittelijää ja johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän työnkuvaan sisältyy asiakkaiden palvelutarpeen arviointi ja sosiaalityön asiakassuunnitelmien laadinta ja toteuttaminen sekä tilapäismajoitukseen ja tuettuun asumiseen ohjautuvien asiakkaiden ohjausprosessista vastaaminen. Sosiaalityöntekijä tekee myös omien asiakkaidensa täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätökset sekä muut yksilöhuollon päätökset. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös parityönä sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen keinoin.

Tarjoamme sinulle haastavan ja innostavan työn. Tueksesi saat työyhteisön, jossa työtä tehdään yhdessä toisia tukien ja jossa on hyvä kasvaa ammattilaisena. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Perehdytys ja työnohjaus on järjestetty, myös etätyön tekeminen on mahdollista.

Organisaatiomme tulee suunnitelmien mukaan muuttumaan vuoden 2025 alusta, jolloin siirrymme myös keskitetyn ajanvarauksen malliin.

Haastattelut tehtäviin tullaan tekemään 15.-19.7.2024.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon ja Kauniaisten aikuissosiaalityö ja taloudellinen tukeminen, Espoon yksikkö, Komentajankatu 5 c, 02630.
Työaika: 37h 45min / viikko
Tehtävät ovat vakinaisia.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: sujuvaa suomenkielistä kirjallista ja suullista ilmaisua.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme: aiempaa kokemusta aikuissosiaalityöstä, hyviä tiimityöskentelyn taitoja, itsenäistä otetta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-447-24/fi_FI