LVI-asentaja Kemiin, ISS Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei osaava LVI-ASENTAJA - etsimme sinua teollisuuden avainasiakkuuteemme KEMIIN!
Tässä tehtävässä vastaat monipuolisista LVI-laitteiden ja -järjestelmien huolto-, asennus- ja korjaustöistä tehdasalueella. Työnkuvaasi kuuluu myös sprinklerijärjestelmien huolto- ja ylläpitotehtävät. Ammattilaisena itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa. Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä kesäapulaisena aloittaneen Pertun urapolusta https://www.isspalvelut.fi/toissa/ammattilaiset/huoltomiehesta-asiakkuusjohtajaksi
työyhteisön, jossa arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
kilpailukykyisen palkkauksen sekä vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
liikunta- ja kulttuuriedun hyvinvointisi tueksi vapaa-ajalle.

Sinulta me odotamme

LVI-asentajan koulutusta ja vähintään 3 vuoden työkokemusta LVI-alan tehtävistä, hitsaustaidon katsomme eduksesi.
B-ajokorttia sekä tehtävän edellyttämiä ammattikortteja (työturvallisuus- ja tulityökortti, EA1).
sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.
oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelytapaa, ongelmanratkaisukykyä sekä sitoutumista työturvalliseen työskentelytapaan.
erinomaista palveluasennetta, jonka ansiosta pystyt organisoimaan työtäsi yhdessä asiakkaan ja tiimisi kanssa.
nuhteetonta taustaa; työsopimuksen edellytyksenä on suppean turvallisuusselvityksen läpäiseminen luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti

Kiinnostuitko? Hienoa! Kerro meille itsestäsi jättämällä hakemuksesi 14.7.2024 mennessä. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteestatyopaikat.iss.fi.
Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Teknisten palveluiden osaajamme vaikuttavat merkittävästi niin kiinteistöjen arvon säilymiseen kuin niiden käytönaikaiseen energiankulutukseen. ISS:läisenä olet keskeisessä roolissa varmistamassa yhteiskuntamme toimivuutta sekä pienentämässä rakennetun ympäristön hiilijalanjälkeä.
Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 - ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I021/1907/main?site=9&validator=2f66ed9ad5d76e85e51c822409f63b1c&lang=FI&rmpage=apply&rmjob=2539&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol