Henkilökohtainen avustaja, Eerola Auniester
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä, joka haluat aloittaa mielekkäässä, vaihtelevassa ja positiivisessa työpaikassa huippuporukan kanssa, vakityössä, luepa tämä!

Olen 34-vuotias CP-vammainen nainen, joka asuu Linnainmaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella myös CP-vammaisen mieheni kanssa. Päiväni kuluvat avustuksellasi tehtävien kotitöiden, kuten ruoanlaiton, pyykinpesun, kaupassakäynnin ja siivouksen merkeissä. Kairaan aikaa myös Gaelin kielen opiskeluun. Seuraan mieheni kanssa aktiivisesti jääkiekkoa. Tämän lisäksi kirjoitan, leivon, kulutan kirjallisuutta, porukassa ja yksin. Kirjallisuus, elokuvat ja TV-sarjat ovat suuria intohimojani. Yksi suurimmista ylpeydenaiheistani on kyltymätön nälkäni historiaan ja yleissivistykseen. Minun kanssani pääsee siis huutamaan kaukalon laidalle, olkkarimatkoille Skotlantiin, Ranskaan ja Amerikkaan. Missä ikinä minä liikun, siellä liikut sinäkin, suunnistajaparinani. Minulla on nimittäin surkea suuntavaisto. Työ on 2-vuorotyötä vuoden jokaisena päivänä, Perheeni on minulle hyvin tärkeä ja läheinen, joten heitäkin tapaat melkoisesti. Uskallatko hypätä siihen kaninkoloon, jota kutsutaan minun elämäkseni?

Arjessani haastan sinut käyttämään taitojasi pukijanani, kampaajanani ja kauneudenhoitajanani. Opettelen lempeää suhtautumista itseeni ja etsin tasapainoisia elämäntapoja. Toivon tässä kannustustasi. Tarvitsen apuasi myös kaikenlaisessa hygienianhoidossa, mikä on peruste HETA-TES:n mukaiselle korkeammalle B1-luokan palkalle (1.7.24 alkaen 13,05€/h). Perustuntipalkkaasi korottavat myös työkokemuksesi alalla, mutta koulutan ja perehdytän sinut hyvin talon tavoille ja tarpeisiini. Siirryn kotioloissa helppokäyttöisellä nosturilla, mutta esim. asennonkorjauksissa vuoteessa ja tuolissa, sekä kodin ulkopuolella tapahtuvissa siirtymisissä on hyvä kunto meidän molempien turvallisuuden tae. Autat minua myös yhteydenpidossani virallisiin tahoihin kuten KELAan ja palkkoihin, joten osaathan suomea erinomaisesti. Älä turhaan ota paineita, vaan hae rohkeasti minulle töihin. Jos nauramme yhdessä, pystyn turvallisesti olemaan oma, vähän hupsu itseni, sinun seurassasi, olet juuri se, jota etsin. Talo on päihteetön ja savuton. Tarvitsen apuasi kaikkialla, joten henkilökorttisi tulee päästää sinut kaikkialle.

Laita sähköpostiin hakemuksesi ja CV:si Löydät minut myös Facebookista.
auniester@hotmail.com

Hae työpaikkaa osoitteesta