Asiakaspalveluvastaava JH Computer Oy:lle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI sinä IT-asioista ja asiakaspalvelusta nauttiva TEKIJÄ! Nyt tarjolla paikka intohimoiselle ASIAKASPALVELUVASTAAVALLE JH Computerin tiimissä - Lue lisää!

Etsimme nyt ASIAKASPALVELUVASTAAVAA JH Computer Oy:n kasvavaan tiimiin vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi vastaat erityisesti asiakaspalvelusta ja sen laadusta sekä kehittämisestä. Toimit esihenkilönä help desk -tiimille, jolle jaat ja määrittelet tulevat tiketit sekä toimit ensikontaktina reklamaatiotapauksissa. Pääset osana työtäsi myös kehittämään ja päivittämään erilaisia sisäisiä prosesseja ja prosessikuvauksia, vastaat sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta, pääset järjestämään niin henkilöstön kuin yhteistyökumppaneiden kanssa erilaisia tapahtumia sekä koordinoimaan ja aikatauluttamaan asennuskeikkoja asiakaskohteisiin. Työnkuva on siis hyvin monipuolinen ja tehtävä on uusi, joten vastuita ja tehtäviä voidaan myös muokata oman osaamisesi ja halusi mukaan.

Työ on päivätyötä ma-pe klo 8-16 joustavalla työajalla. Työskentelypaikkoina toimivat pääasiallisesti Sastamalan ja Nokian toimipisteet, ja työssä on myös hybridimahdollisuus.

Mitä me sinulta odotamme:

- itseohjautuvaa, positiivista, asiakaspalveluhenkistä ja päättäväistä asennetta
- vastuunottoa ja päätöksentekokykyä
- kokemusta tietokoneiden ja ohjelmistojen parista, sekä hyviä IT-taitoja
- kokemusta asiakaspalvelusta, myynnin tukiprosesseista tai jälkimarkkinoinnista
- esihenkilökokemusta
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Kokemustasi voit olla kartuttanut esimerkiksi IT-alan asiakaspalvelu- tai esihenkilötehtävissä, assistentin tehtävissä tai muissa vastaavissa. Tärkeintä on asenteesi ja kykysi toimia myös paineen alaisena.

Tarjoamme sinulle tukea, ohjausta sekä paikan kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa pyritään niin erinomaiseen asiakas- kuin työntekijätyytyväisyyteenkin. Pitkät työsuhteet ovat ennemmin sääntö kuin poikkeus, joten tässä on myös onnistuttu! Palkkaus tehtävässä kokemuksen ja sopimuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan.

Mikäli tämä työ ja tiimi kuulostaa omaltasi, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Sampsalle! Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4687041-asiakaspalveluvastaava-jh-computer-oy-lle?promotion=1073652-trackable-share-link-te-aspavast-jh-computer