Asentaja, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 11.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Reimax Electronics Oy tarjoaa räätälöityjäelektroniikan ja mekaniikansekäruiskuvalutekniikanratkaisuja eri teollisuuden alojen tarpeisiin usean vuosikymmenen kokemuksella. Reimax on laajan osaamisensa ansioista ainutlaatuinen yritys omalla alallaan, sillä se pystyy tarjoamaan joustavasti asiakkailleen kaiken tarvittavan, aina suunnittelusta tuotteen valmiiseen loppukokoonpanoon saakka. Konsernin pääkonttori sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa ja muut tuotanto- ja toimitilat sijaitsevat Salossa sekä Kempeleessä. Tytäryhtiö Reimax Electronics Oü sijaitsee Tallinnassa.

Kiinnostaako uramahdollisuus alansa johtavien yritysten kanssa toimivassa yrityksessä jonka asiakaskunta koostuu laajasti eri teollisuuden toimialoilta? Ovatko laatu ja asiakaslähtöisyys sinulle tärkeitä arvoja? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Etsimme Reimaxin tiimin vahvistukseksi ASENTAJAA automaatiokeskusten/sähkökeskusten kokoonpanotehtäviin Salon tehtaalle.

Työ on päivätyötä 7,5h/pv ma-pe.Työ alkaa elokuussa 6kk:n vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen Reimaxilla.

Työssä menestyäksesi tarvitset sähköpiirikaavioiden ja materiaalilistojen lukutaitoa, komponenttituntemusta sekä heikkovirtakaapeleiden ja -johtimien tuntemusta ja käsittelykokemusta. Toivomme sinun myös olevan reipas, sosiaalinen ja oma-aloitteinen.

Reimaxilla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja pääset työskentelemään eri alojen projekteissa, jotka toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Saat tueksesi mukavan työporukan.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätäthän hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana jatäytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Klikkaa alta "Haepaikkaa". Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si palkkatoiveesi kera erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Seija Rahkonen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
040-7632536
seija.rahkonen@eezy.fi

www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/545398717