Kokoonpanotyöntekijä, Adecco Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TYÖTEHTÄVÄ

Etsimme elektroniikka-alalla toimivalle asiakasyrityksellemme KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ tuotannon monipuolisiin työtehtäviin. Työ on pikkutarkkaa ja sorminäppäryyttä vaativaa rutiiniluonteista kokoonpanotyötä. Tekninen tausta ja aikaisempi kokemus tuotantotyöstä ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä, sillä saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen. Hyvä asenne ja motivaatio tehdä työnsä hyvin kantavat pitkälle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heinä-elokuun aikana. Hyvälle tekijälle on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työ on päivävuoroa maanantaista perjantaihin. Palkkaus teknologiateollisuuden tes mukaan, TVR 3/TVR 4.

MITÄ TARJOAMME

- Mahdollisuus päästä kehittymään dynaamisessa tiimissä.
- Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa.
- Arvokasta työkokemusta

ODOTAMME SINULTA

Sovellettava koulutus tai työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta voit olla myös täysin uusi alalla.
Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat sorminäppäryys, halu oppia uutta ja työskentelet kohti tavoitteita reippaalla asenteella rutiininomaisissakin tehtävissä.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 18.6 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan rekrytointikonsulttiin Adeccolla: Johanna Berglund, 040 184 7289, johanna.berglund@adecco.fi

Kiitos hakemuksestasi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=5abf23b919319637c0c0c62aed898876&jobboardsource=MOL