Raskaan kaluston asentaja, KVL-Tekniikka, KVL-TEKNIIKKA OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KVL-Tekniikka konserni on vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin. Päätoimialojamme ovat energia-, infra ja ratarakentaminen. Toimialueemme on koko Suomi, ja toimipisteemme löytyvät Helsingistä, Lempäälästä, Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta ja Rovaniemeltä.

Tule meille töihin!

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista tiimipelaajaa Lempäälään raskaan kaluston korjaamollemme. Korjausta ja huoltoa vailla ovat mm. maanrakennus- ja kuljetuskalustomme. Työssä pääset tekemään itsenäisesti erilaisia korjauksia niin kentällä kuin korjaamotiloissakin. Korjaamoltamme löytyvät kattavat tilat ja työkalut erilaisten korjausten suorittamiseen. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7-15:30.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta ajoneuvo- ja työkonetekniikan tuntemusta. Aikaisempi kokemus korjaamotyöskentelystä tai tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduiksi. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi! Emme odota täysin valmiita tekijöitä, vaan kannustamme kasvuun työssä. Saat tehtäviin perehdytyksen, ja tukenasi työskentelevät osaavat ja mukavat työkaverit.

Olet etsimämme henkilö, jos työkalupakistasi löytyy mahdollisten työturvallisuus- ja tulityökorttien lisäksi ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä erilaisissa olosuhteissa. Haluat oppia uutta, ja sinulta löytyy kiinnostusta kehittää ammatillista osaamistasi.

Lähetä hakemuksesi pian

Hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@kvl-tekniikka.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 14. heinäkuuta 2024. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään heti!

Kysy lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Timo Reponen, timo.reponen@kvl-tekniikka.fi, puh. 010 2195 301.

Hae työpaikkaa osoitteesta