Päiväpakkaaja Pietarsaaren paperitehtaalle, BillerudKorsnäs Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 12.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Billerud on johtava, ensikuidusta valmistettavien pakkausmateriaalien toimittaja. Yrityskulttuurimme on rento ja kannustaa jatkuvaan parantamiseen. Arvomme rohkaisevat pitämään asiakkaan keskiössä, uskaltamaan kokeilla uutta, välittämään muista ja johtamaan muutosta. Billerud on kehittyvä ja kasvava kansainvälinen yritys, jolla on jalat tiukasti paikallisessa maaperässä. Haluatko kasvaa mukanamme ja olla haastamassa perinteisiä pakkauksia ja pakkaamista kestävän tulevaisuuden puolesta?

Tule tekemään työtä, joka vie kohti kestävää tulevaisuutta!
Etsimme Pietarsaaren paperitehtaalle työntekijää paperintuotantoon. Työtehtäväsi sijoittuu pääasiassa paperin pakkaamiseen (päivävuoro). Päiväpakkaajan tehtävänä on paperirullien pakkaaminen automaattilinjalla.

Menestyt tehtävässä, mikäli opiskelet tehtävään tarvittavia opintoja tai sinulla on jo opinnot suoritettuna ja/tai sinulla on aiempaa käytännön kokemusta tehtävään liittyen työn kautta. Jotta voit työskennellä meillä, tulee sinun olla vähintään 18-vuotias.

Persoonana olet helposti lähestyttävä, joka luo ympärilleen positiivista ilmapiiriä. Sinun ei tarvitse olla kaikessa valmis tullessasi meille töihin. Asenteesi ratkaisee paljon ja saat tukea. Kun matkassasi on aito kiinnostus ja halu oppia, onnistut varmasti.

Merkityksellisen työn lisäksi tarjoamme sinulle hyvän työympäristön, loistavat työkaverit sekä työsuhde-edut mm. työsuhdepyörä-, liikunta-, kulttuuri-, hierontaetu ja vakuutus vapaa-ajalle. Meillä on kattava työterveys ja sairauskassan kautta olet oikeutettu lisäetuuksiin. Kuulut myös bonusjärjestelmämme piiriin. Työyhteisössämme koetaan, että meillä on hyvä olla töissä. Arvostamme toinen toistamme sekä tuemme toisiamme saavuttamaan tavoitteemme. Tähän porukkaan on mahtava tulla mukaan!

Mietitkö vielä? Lisätietoja saat käyttöpäällikkö Anna Kinnuselta 045 2734 288.
Soittoajat ke-pe 10.-12.7. klo 12-14 tai ma 15.7. klo 12-14 tai ti-pe 16.7.-19.7. klo 12-13 tai ke-pe 24.7.-26.7. klo 12-14

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.8. osoitteessa www.billerud.com/career/vacancies
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anna.kinnunen@billerud.com