Putkilevyseppä -hitsaaja, Global Work
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Global Work on vastuullinen ja luotettava rekrytointialan yritys. Palveluita ovat esimerkiksi yrityskonsultointi, strateginen hallitustyöskentely, KARIKKO toiminnanohjausjärjestelmä,Insights Discovery- valmennus (esimies-, myynti-, asiakaspalvelu- ja muutosjohtaminen),psykologiset henkilöarvioinnit, Global coaching - henkilöstön resursointi - ja kehittämiskoulutus, Global career - henkilöstön uudelleen sijoittamispalvelut, henkilöstövuokraus, rekrytointi ja kansainvälinen rekrytointi. Global Work tarjoaa organisaatioille ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden henkilöstöhaasteisiin.

Lue Global Workista lisää: www.globalwork.fi

Haemme asiakasyrityksellemme Imatralle ammattitaitoista

PUTKILEVYSEPPÄ-HITSAAJAA

Putkilevyseppä tekee teknisten piirustusten mukaiset esivalmistelut: kappaleiden ja putkien leikkaus, muovaus, hionta, särmäys, pyöristys, taivutus, poraus, työstäminen ja osien liittäminen erilaisten koneiden ja laitteiden avulla. Putkilevyseppä työskentelee hitsaajan kanssa työparina, joten pienempikin hitsauskokemus riittää. Putkilevyseppä työskentelee tarvittaessa perinteisillä hitsausmenetelmillä (TIG ja puikko). Hitsattavat kappaleet ovat pääasiassa teollisuuden erilaisia putkirakenteita. Tarvittaessa voidaan päivittää tarvittavia hitsauspätevyyksiä.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
Tehtävässä menestyminen edellyttää teknisten rakennekuvien lukutaitoa, materiaalituntemusta ja - käsittelytaitoa, hitsausmerkinnät, työvarojen tuntemusta, osakokonaisuuksien hahmottamiskyky kokoonpanossa, liekkimekaaninen oikaisutaito, särmäysosaaminen ja yleisten mittavälineiden käyttö.

Teräksinen ammattiosaamisesi koostuu itsenäisestä haponkestävän teräksen käsittelystä ja hitsaamisesta. Odotamme, että hakija osaa itsenäisesti suunnitella ja toteuttaa teknisten piirrosten ja hitsausmerkintöjen mukaan kappaleita aihioista valmiiksi tuotteeksi saakka. Hakijalla tulee olla runsaasti menestyksekästä kokemusta putkimaisten kappaleiden kokoonpanosta ja hitsaamisesta. Hitsauspätevyydet katsotaan hakijan eduksi ja käyttäjäyritys mahdollistaa luokkien uusimisen tarvittaessa.

Olet halukas sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja kykenet niin oma-aloitteiseen kuin järjestelmälliseenkin kehitystyöhön.

Sopiva koulutus tehtävään on levyseppä-hitsaajan perus- ja/ tai syventävä koulutus.Hakemamme henkilö on ahkera, määrätietoinen, tavoitteellinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, ulospäin suuntautunut, tarvittaessa nopea reagoimaan ja kiinnostunut työturvallisuutta edistävistä työtavoista (esim. kappaleiden nostaminen, siirtäminen ja kiinnittäminen).

Hakijalla tulee olla myös hyvät vuorovaikutustaidot sekä hän pystyy työskentelemään tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä, haluat kehittää työtehtäviäsi järjestelmällisesti ja omaksua uusia asioita. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön. Tehtävä on aluksi määräaikainen vuokratyö (1.7.-31.10.2024), mutta tarjolla on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tarjolla on kilpailukykyinen palkka.

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai su 14.07.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää www.globalwork.fi Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy.

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=2967353432&mtId=2967356068