Tiimiesihenkilö / Työterveyshoitaja Haapajärven a, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

HaemmeTiimiesihenkilöä/ Työterveyshoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Mehiläisen Haapajärven alueen toimipisteisiin.

Meillä jokaista tiimiläistä arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa avoimuus, sitoutuneisuus, yrittäjähenkisyys ja positiivinen asenne.

Työssä toimit ammattitaitoisen työterveyshoitajatiimin esihenkilönä ja tiimin jäsenenä. Työtehtävät muodostuvat monipuolisesti lähiesihenkilötehtävistä sekä työterveyshoitajan asiakasvastuullisesta työstä, johon kuuluu sekä yritysyhteistyötä että asiakasvastaanottotyötä. Työssä viihtyy tiimityöskentelytaitoinen työntekijä, joka kykenee reagoimaan nopeasti yllättäviin tilanteisiin pitäen samalla positiivisen, iloisen ja ammattitaitoisen otteen.

Tehtävään vaaditaan terveydenhuoltoalan tutkinto. Kokemus vastaavista työ- sekä esihenkilötehtävistä katsotaan eduksi, mutta näitä tärkeämpää on työhön tarttuva ja positiivinen asennoituminen sekä taito organisoida välillä hektistäkin työtä. Tullessasi meille töihin, saat kattavan perehdytyksen sekä pääset osaksi iloista tiimiämme! Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa:1.9.2024 tai sopimuksen mukaan

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 4.8.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

5.7 saakka ja 29.7 alkaen
Palvelupäällikkö Tiina-Mari Verronen, 040 7367444,
tiina-mari.verronen@mehilainen.fi,

6.7 - 28.7 välisenä aikana
Tiimiesihenkilö Sari Tiuraniemi, 040 1861746,
sari.tiuraniemi@mehilainen.fi

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Haapajrvi-Kirkkokatu/Tiimiesihenkil---Tyterveyshoitaja-Haapajrven-alueelle_R0031571/apply