Varalääkäri, Julkiset palvelut, Etelä- ja Länsi-S, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme varalääkäreitä Etelä- ja Länsi-Suomen alueelle. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä varalääkärin työ pitää sisällään?

Varalääkärinä pääset näköalapaikalle työskentelemään Terveystalon tärkeimmässä roolissa. Varalääkärinä voit aloittaa työskentelyn LK5 oikeudet saatuasi vaikka heti joustavalla vuorosuunnitelmalla.

Varalääkärin työt koostuvat varallaolovuoroista, joiden aikana ollaan valmiudessa töihin. Varallaolovuoroille tulee pääsääntöisesti työvuoroja, mutta välillä vuorot voivat koostua pelkästään valmiudessa olemisesta. Varallaolot sovitaan yleensä 24h vuoroiksi ja ne voidaan sopia omiin tarpeisiin sopiviksi. Vuorot sovitaan hyvissä ajoin etukäteen, mutta vuoron toimipiste(et) selviävät lyhyellä varoitusajalla n. 1-3vrk ennen vuoroa.

Varalääkäreiden työt pitävät sisällään monipuolisia perusterveydenhuollon työtehtäviä pääpainon ollessa vastaanotto- ja päivystystyössä eri toimipisteissämme. Varalääkärit voivat työskennellä myös Terveystalon yksiköissä työterveyshuollossa satunnaisesti. Työvuorot voivat olla mitä vain klo 8-8 välillä.

Varalääkärintyö on loistava tapa hankkia kokemusta päivystystyöstä. Varalääkärinä pääset kokemaan erilaiset työpaikat ja työtehtävät. Kliininen työ on helppo yhdistää esimerkiksi opiskeluun tai tutkimustyöhön. Perehdytämme varalääkärit kattavasti kaikkiin toimipisteisiimme ja tarjoamme mahdollisuuden "kollegavuoroihin". Varalääkärintyössä kilpailukykyinen palkkaus koostuu varallaoloista, matkoista ja aktiivitunneista.

Etelä- ja Länsi-Suomen alueella varalääkärimme työskentelevät mm. Peijaksen sairaalan yhteispäivystyksessä, Järvenpään terveyskeskuspäivystyksessä, Uudenkaupungin ja Loimaan sekä Salon sairaalan päivystyksissä. Terveysasemavuoroja voi olla esim. Kouvolan, Pyhtään ja Hattulan terveysasemilla.

Pätevyysvaatimus: LK5 tai LL

Terveystalo tarjoaa monipuolisia Henkilöstöpalveluita hyvinvointialueille ja yksityisille yrityksille lyhytaikaiseen sekä pitkäaikaiseen tarpeeseen. Terveystalon Henkilöstöpalveluissa räätälöimme sinulle sopivan työkokonaisuuden, joka voi sisältää esimerkiksi pidemmän työkokonaisuuden yhdessä toimipaikassa, viikoittaisia vakiovuoroja tietyissä toimipisteissä tai satunnaisia keikkavuoroja silloin, kun sinulle sopii. Kauttamme voit tehdä töitä esimerkiksi terveysasemilla, vuodeosastoilla ja päivystyksissä. Tarjoamme sinulle aina omiin ammatillisiin kiinnostuksenkohteisiisi ja omiin kehitystavoitteiseesi sopivaa työkokonaisuutta. Yhteyshenkilömme ovat ammattilaisten keskuudessa todella pidettyjä (lääkärikollegojesi suositteluindeksi-NPS 4,6/5). Et jää missään vaiheessa yksin, ja yhteyshenkilösi huolehtii kaikista käytännön asioista, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Lue lisää lääkäreiden kokemuksista Terveystalon Julkisissa palveluissa työskentelystä!

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Tarjoamme sinulle:

- mielenkiintoisen, monipuolisen ja opettavaisen työn, joka on joustavasti yhdistettävissä muuhun elämään
 - laadukkaan ja kattavan perehdytyksen
 - oman yhteyshenkilön ja vastaavan lääkärin tuen
 - mahdollisuuden kehittää osaamistasi (mm. Terveystalo Academy) ja rakentaa urapolkuasi
 - ison konsernin hyvät työkäytännöt ja edut

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ota yhteyttä yhteyspäällikkö Nenna Rissaseen (nenna.rissanen@terveystalo.com, puh. 0505304528).

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/242947/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer