Projekti-insinööri sähköasemaryhmään, Rejlers Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 18.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Modernisoimme, virtaviivaistamme, automatisoimme ja optimoimme energiajärjestelmiä ja edistämme energian toimitusketjujen uudistumista. Tarjoamme kattavan osaamisverkoston kanta-, alue- ja jakeluverkkoyhtiöille sekä hajautettuun energiantuotantoon. Osaamisalueisiimme kuuluvat suurjännitteiset voimajohdot ja sähköasemat, sähkönjakeluverkot sekä valaistusverkot. Lisäksi tarjoamme sähköverkon strategista konsultointia, sekä asiantuntijuutta uusiutuvan energian ja kunnonhallinnan hankkeisiin.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Projekti-insinööriä sähköasemaryhmään. Työskentelypisteesi sijaitsee ensisijaisesti Vantaalla, Mikkelissä tai Kuopiossa, mutta myös muut Rejlersin paikkakunnat ovat mahdollisia (myös etätyöskentely on osittain mahdollista).

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin sähköasemien suunnittelu-, rakennuttamis- ja asiantuntijatehtäviin. Tehtävään voi kuulua esim. layout- ja pääkaaviotason suunnittelua, suunnittelun ja asennustyön valvontaa, hankinta-aineiston laadintaa yms. Tehtäviisi voi kuulua aiemmasta kokemuksestasi riippuen myös muita sähköasemiin liittyviä asiantuntija- ja kehitystehtäviä sekä projektinvetotehtäviä. Toimenkuva räätälöidään kokemuksesi ja toiveidesi mukaan.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa työhösi liittyvät asiakokonaisuudet sekä työkohteeseen liittyvät vaatimukset ja reunaehdot muodostaen niistä selkeän tavoitteen kullekin tehtävälle. Olet reippaasti työhön tarttuva ja teet työsi tunnollisesti ja huolella. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida myös englanniksi.

Odotamme sinulta:

-aikaisempaa kokemusta nimellisjännitteeltään vähintään 110kV sähköasemien suunnittelusta ja/tai rakentamisesta tai rakennuttamisesta
-sähköasemien suunnitteluperiaatteiden ja tarvittavien standardien tuntemusta
-tehtävään soveltuvaa koulusta
-tarvittavien suunnitteluohjelmistojen osaamista esim. Autocad tai Microstation, tai kykyä ja halua opiskella ohjelmien käyttö

Eduksi katsotaan kokemus ja osaaminen seuraavista alueista:

-3d-suunnittelu ja -mallinnus
-toisiosuunnittelu
-projektipäällikkö tai työmaapäällikkökokemus sähköasemaurakoissa
-verkon käyttö
-sähköasemien koestus/ käyttöönotto
-automaatio- ja valvomojärjestelmien tuntemus (IEC61850, RTU, SCADA)

Mitä tarjoamme sinulle?

Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi. Meillä työskennellessä pääset kartuttamaan osaamistasi useissa erilaisissa projekteissa ja tehtävissä. Teet vaikuttavaa työtä, jossa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään vanhaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Viihtyisissä toimistoissamme käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot sekä osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja me Rejlersillä panostammekin monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin. Vahvasti kasvava ja kehittyvä konsernimme tarjoaa myös monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia!

Kattavat henkilöstöetumme:

-Terveys- kattava työterveyshuolto, terveysvakuutus, lääkekuluturva, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mielen hyvinvoinnin palvelut

-Liikunta & hyvinvointi - Kuntosalietu, hierontaetu, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu sekä mahdollisuus työsuhdepyörään

-Work-life balance - Työaikajoustot sekä joustava hybridityömalli selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Ihmiset ja oppiminen ovat tärkeimmät voimavaramme. Siksi haluamme tarjota niin rejlersläisille kuin asiakkaillemme alustan, jolta ponnistaa kohti kehittymistä ja kasvua. Tavoitteemme on olla työntekijöillemme ja asiakkaillemme halutuin kumppani. Jatkuva oppiminen auttaa meitä luomaan yhdessä tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://career.rejlers.fi/jobs/4682942-projekti-insinoori-sahkoasemaryhmaan