Huoltoinsinööri, Boliden Kevitsa Mining Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla mukana varmistamassa ja kehittämässä kuljetuskaluston käytettävyyttä ja luotettavuutta Boliden Kevitsan monimetallikaivoksella? Etsimme nyt ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilöä huoltoinsinöörin tehtävään, jolla on asianmukainen koulutus ja halu hyödyntää osaamistaan ja kehittyä kanssamme. Hae tehtävään jo tänään!

Tehtävän kuvaus:

Huoltoinsinöörinä työskentelet osana kaivoskonekunnossapidon huoltoinsinöörien tiimiä, vastaten oman laitekategoriasi huoltojen suunnittelusta ja toimit tilaajan edustajana ulkoistussopimuksessa. Osallistut aktiivisesti huoltosopimuksen seurantaan ja kehität toimintaa jatkuvasti tavoitteena tehokkuuden ja luotettavuuden optimointi.

Teet tiivistä yhteistyötä kaivoksen eri osastojen ja toimittajien kanssa. Vastaat oman vastuualueesi budjetoinnista, seurannasta ja raportoinnista. Arvostamme kykyäsi tehdä tuotanto- ja talousratkaisuja sekä ottaa vastuuta tehdyistä päätöksistä.

Päätehtävät:
-Oman laitealueen käytettävyyden hallinta
-Huoltosopimuksen seuraaminen ja kehitys
-Ennakkohuoltojen aikataulutus

Menestyäksesi roolissa ja edistääksesi Boliden Kevitsan tulevaisuutta, toivomme sinulta hyviä viestintätaitoja, kykyä tehokkaaseen tiimityöskentelyyn, joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä.

Tehtävä on vakituinen ja työskentely tapahtuu päivävuorossa.

Koulutus ja vaatimukset:

Odotamme, että sinulla on teknisen alan koulutus sekä kokemusta kunnossapidosta, liikkuvasta kalustosta tai ulkoistusprojekteista. Toivomme työskentelevämme henkilön kanssa, jolla on vastuullinen asenne työhön, hyvät vuorovaikutustaidot ja ennakointikyky. Kyky tehdä töitä itsenäisesti sekä toimia tiimissä on avainasemassa menestymisessä huoltoinsinöörin roolissa.

Tehtävässä tarvitaan teknistä näkemystä toiminnan kehittämiseen ja innovatiivisten ratkaisujen löytämiseen.

Vaatimukset

teknisen alan koulutus, esim. insinööri
kokemusta kunnossapidosta, liikkuvasta kalustosta tai ulkoistusprojekteista
hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
teknisen alan osaamista
B-ajokortti

Odotamme, että jaat perusarvomme: huolenpito, rohkeus ja vastuu. Tiedämme, että monimuotoisuus on menestystekijä, joka rikastuttaa toimintaamme - pyrimme työntekijöidemme keskuudessa monimuotoisuuteen taustan, kokemuksen, tiedon ja persoonallisuuden osalta. Bolidenilla kaikki työntekijät osallistuvat aktiivisesti turvallisen ja hyvän työympäristön luomiseen, ja työympäristöasiat ovat meille ensisijaisia.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa kaivoskonekunnossapidon päällikkö Miko Sutinen, miko.sutinen@boliden.com

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Talent Acquisition Partner Kaija Veikanmaa, kaija.veikanmaa@boliden.com.

Tule meille töihin!
Tule kehittämään itseäsi ja asiantuntijuuttasi osana kannustavaa ja osaavaa tiimiämme! Bolideniläisenä etuihisi kuuluvat muun muassa kilpailukykyinen palkkaus, erittäin kattavat työterveyspalvelut sekä edut liikuntaan ja vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://www.boliden.com/fi/Ura/ viimeistään 4.8.2024. Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan. Järjestämme haastatteluita ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://boliden.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/BolidenJobs/job/Huoltoinsinri_JOB_010039?locations=3449ceb6479d0167cfca9407f1009b07