Kunnossapitoasentaja, Serres Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 17.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Serres on maailman johtava potilasnesteiden hallintaan keskittyvien ratkaisujen toimittaja. Integroitujen ratkaisujen avulla autamme terveydenhuollon ammattilaisia onnistumaan päivittäisessä työssä, tehden sairaaloiden potilasnesteiden keräämisestä ja hävittämisestä turvallisempaa, älykkäämpää ja kestävämpää. Serres-potilasimujärjestelmät ovat päivittäin tukemassa yli 60 000 leikkauksessa ympäri maailmaa. Autamme terveydenhuollon ammattilaisia keskittymään siihen mikä on kaikkein olennaisinta. Modernit tuotantolaitoksemme sijaitsevat Kauhajoella ja Saarijärvellä. Yrityksemme palveluksessa työskentelee n. 200 ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 35 Me.

Serres on osa kotimaista, perheomisteista Paree Group -konsernia. Lisätietoja löydät yrityksen kotisivuilta osoitteesta www.serres.com.

Edellisen henkilön siirryttyä urallaan eteenpäin yrityksessämme, etsimme nyt Kauhajoen tehtaallemme kunnossapitoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kunnossapitoasentaja vastaa osaltaan automaattisten tuotantolaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu huolehtia tehtaan tuotantolaitteiden ajonaikaisesta toimivuudesta, niiden turvallisesta käytöstä sekä häiriö- ja vikatilanteiden korjauksista. Lisäksi osallistut työssäsi uusien tuotantolaitteiden käyttöönottoon.

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta tai riittävää tehtäväkohtaista työkokemusta tai kiinnostusta tekniikasta

- Aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä ja tuotantolaitteiden sekä linjojen parissa toimimisesta (robotiikan ja ohjausjärjestelmien tunteminen katsotaan eduksi)

- Kiinnostusta tekniikasta ja sen mukanaan tuomien haasteiden parissa viihtymistä

- Mahdollisuutta työskennellä kolmivuorotyössä

- Innokasta työotetta sekä halua oppia ja kykyä sisäistää nopeasti uutta. Tässä tehtävässä motivaatio ja asenne ratkaisevat!

Sinun ei siis tarvitse olla täysin valmis osaaja, sillä saat kattavan perehdytyksen työsuhteen alkuun.

Tarjoamme lisäksi:

- Mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä osana kasvavaa, menestyvää ja kehittyvää yritystä

- Lounas, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut

- Laajan työterveyshuollon

- Polkupyöräedun

Jos tahdot osaksi itseohjautuvaa ja ammattimaista 11 hengen tiimiä, lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisesta linkistä viimeistään 17.7.2024 mennessä. Huomioithan, että emme vastanota hakemuksia sähköpostitse.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.serres.com/fi/tarinamme/ura-serreksella/?rmpage=job&rmjob=p132