Ohjaajien (2), määräaikaset sijaisuudet, Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 26.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kahta ohjaajaa määräaikaisiin työsuhteisiin Lammen asunnoille Tikkakoskelle. Lammen asunnoilla on 15 kotia kehitysvammaisille ja autismikirjon aikuisille. Kodit muodostuvat kolmesta pienryhmästä, joka mahdollistaa yksilöllisen, rauhallisen ja viihtyisän ympäristön arkeen.

Työ Lammen asunnoilla on monipuolista, sisältäen kehitysvammaisten ja autismikirjon aikuisten aktiivista sekä yksilöllistä päivittäisten toimintojen ohjaustyötä. Liikumme paljon kodin ulkopuolisissa tapahtumissa ja toiminnoissa, jonka vuoksi tehtävänämme on mahdollistaa erilaiset kokemukset ja arjen sujuvat toiminnot erilaisissa ympäristöissä. Ohjaajan työnkuva mahdollistaa asiakkaidemme yhdenvertaisuuden sekä itsemääräämisoikeuden toteutumisen.

Työsuhde-etuina tarjoamme laajan työterveyshuollon palvelut, koulutustyöryhmämme koordinoimat koulutukset, kuukausittaisen työvaaterahan, sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä mahtavan työyhteisön ja kollegat. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Jos etsit merkityksellistä työtä, koulutusmyönteisessä sekä yhdenvertaisuutta tukevassa organisaatiossa, lähetä CV sekä työhakemuksesi osoitteeseen: hr@ksvs.fi. Työhaastettelut toteutetaan elokuun alussa.
Hakuaika on 26.7.2024 klo 23:55 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on mahdollista, että työsuhde jatkuu vakituisena.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Ajalla 1.-26.7.2024 Lammen asuntojen vastaava ohjaaja Laura Kivistö, laura.kivisto@ksvs.fi/0503504232
sekä ajalla 15.-26.7.2024 palvelupäällikkö Jari-Pekka Thil, jari-pekka.thil@ksvs.fi /0505398770

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tarkoituksena on edistää erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden elinolosuhteita yhteiskunnan tasavertaisina jäseninä ja kehittää palvelujärjestelmiä vastaamaan heidän tarpeitaan. Yhteiskunnallisena vaikuttajana pidämme yllä keskustelua vammaisten henkilöiden tasa-arvoisesta asemasta ja osallisuudesta. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat luotettavuus, ihmisarvon kunnioittaminen ja kehittyminen. Palveluntuottajana tarjoamme ympärivuorokautisia asumispalveluja, työ- ja päivätoimintaa sekä yksilöllisiin sopimuksiin perustuvia palveluja. Säätiö toimii kaikissa palveluissaan YK:n vammaisten ihmisoikeuksien mukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hr@ksvs.fi