Päätoiminen tuntiopettaja: ruotsi, Puistopolun pe, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 26.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ruotsin kielen päätoimista tuntiopettajaa ajalle 5.8.2024-31.5.2025 Puistopolun peruskouluun. Puistopolun peruskoulu on yhtenäinen peruskoulu, joka sijaistee keskellä merellistä Vuosaarta hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Puistopoplun peruskoulu tarjoaa mahdollisuuden ja vapauden kehittää omaa opettajuutta. Vahvuutemme on työyhteisön sekä lähikollegoiden tarjoama tuki.

Toivomme opettajalta hyviä ryhmänhallintataitoja sekä vastuullista otetta kasvatus- ja opetustyössä. Arvostamme omaa osaamistaan sekä digitaitojaan aktiivisesti kehittävää ammattilaista, jolla on hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja ryhmänhallintataidot sekä ratkaisukeskeiset toimintatavat

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Luemme eduksi, että hakija on omaksunut nykyisen opetussuunnitelman mukaisen pedagogisen toiminnan sekä erilaisten oppijoiden huomioimisen opetuksessa (kolmiportainen tuki sekä kieli- ja kulttuuritietoinen opetus).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-879-24