Työnjohtaja (korjausrakentaminen), Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TYÖNJOHTAJA - ASUINRAKENNUSTEN PERUSKORJAUS

Etsimme yhdessä asiakkaamme kanssa kokenutta ja motivoitunutta työnjohtajaa alkusyksystä alkaviin asuinrakennuskohteiden korjaushankkeisiin pääkaupunkiseudulla. Asiakkaamme on vuonna 2009 perustettu rakennusyritys, joka on erikoistunut peruskorjauksiin.

Tulet olemaan vastuussa työmaiden töiden järjestelystä ja aikataulun hallinnasta. Ylläpidät yhteyksiä tilaajiin, valvojiin ja asukkaisiin. Huolehdit materiaalitilauksista ja seuraat työn laatua. Varmistat työmaan turvallisuuden. Työt sisältävät sekä ulko- että sisäpuolen töitä. Olet tiimipelaaja, haluat sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja olet mukava tyyppi! Hallitset tiukasti talouden ja sinulla on hyvät esimiestaidot.

Vuosien kokemusta emme sinulta edellytä, mutta toivomme sinulta kokemusta korjausrakentamisesta ja asuinrakentamisesta parin vuoden ajalta. Koulutukseltasi voit olla rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Puhut sujuvaa suomea ja arvostamme englannin, venäjän tai viron kielen taitoa. Office-ohjelmat ja tietokoneiden käyttö on sinulle tuttua. Olet järjestelmällinen ja varmistat, että työmaa pysyy aikataulussa. Toivomme myös, että sinulla on hyvä tuntemus aliurakoitsijoiden suhteen, joita voisit tuoda mukanasi projekteihin!

Edellytämme:

Kykyä tunnistaa rakenne- ja LVI-kuvista rakenteet ja urakkarajat sekä kykyä selvittää niitä aliurakoitsijoille ja työntekijöille
     Taitoa hoitaa katselmuksia tilaajan valvojan kanssa ja sopia aikatauluja asukkaiden kanssa
     Oman auton käyttömahdollisuutta

Liitäthän hakemukseesi mukaan CV:n sekä referessiluettelon kohteista, joiden parissa olet työskennellyt sekä suosittelijaa edellisestä työpaikasta. Kerro myös meille, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla TYÖNJOHTAJA,. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Käy myös katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/15522955